Facebook Pixel Νέο όνομα για γκαρντ στον Ολυμπιακό! (BINTEO)
| 2017-07-06 21:44:00

Νέο όνομα για γκαρντ στον Ολυμπιακό! (BINTEO)

Νέο όνομα για γκαρντ στον Ολυμπιακό! (BINTEO)

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν περιφερειακό και μία ακόμα λύση προστέθηκε στη λίστα τους! Αμερικανός με πλούσια καριέρα στην Ευρώπη. Δείτε τον σε ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός γκαρντ, ο οποίος θα στελεχώσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μαζί με τους Σπανούλη, Μάντζαρη, Τολιόπουλο και τον νεαποκτηθέντα Στρέλνιεκς.

Οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τις περιπτώσεις των ΜακΚόλουμ και Γκρέιντζερ, ενώ ένα νέο όνομα φέρεται να έχει μπει στη λίστα τους.

Ο λόγος για τον Ρίκι Χίκμαν, τον 32χρονο Αμερικανό που έχει κάνει σπουδαία καριέρα στα παρκέ της Ευρώπης, έχοντας κατακτήσει και την Ευρωλίγκα του 2014 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Χίκμαν αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία μέτρησε 10.1πόντους, 3.3ασίστ, 2.6ριμπάουντ ανά αγώνα στην περυσινή Ευρωλίγκα, ωστόσο έμεινε ελεύθερος από τον ιταλικό σύλλογο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Σαφώς πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και ικανό παίκτη, που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ενώ πλεονέκτημα στην περίπτωσή του αποτελεί επίσης το γεγονός ότι είναι κατόχος γεωργιανού διαβατηρίου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags