Facebook Pixel Η απάντηση Ολυμπιακού… για Όγκαστ – Κυνηγάει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού!
| 2017-07-07 20:15:00

Η απάντηση Ολυμπιακού… για Όγκαστ – Κυνηγάει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού!

Η απάντηση Ολυμπιακού… για Όγκαστ – Κυνηγάει μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού!

Οι Πειραιώτες έκαναν ήδη κίνηση για να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Έλληνα άσο, ο οποίος θεωρείται εξαιρετική περίπτωση. Τι συζήτησαν οι δύο πλευρές, πότε οι εξελίξεις.

Στροφή στο ελληνικό ταλέντο είναι αποφασισμένοι να κάνουν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός και αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις μεταγραφικές τους κινήσεις όσο και από τις κρούσεις που κάνουν για την απόκτηση νέων ταλέντων.

Οι Πράσινοι άλλωστε, ήταν οι… νικητές στη μάχη για τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος απασχόλησε κατά την διάρκεια της σεζόν και τους Πειραιώτες, ωστόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να απαντήσουν με… κίνηση ματ!

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε κρούση για τον Κώστα Μήτογλου, που απασχολεί έντονα και το Τριφύλλι!

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν για την απόκτηση του 21χρονου φόργουορντ, που αγωνίζεται στο Wake Forest, με την πλευρά του -ύψους 2,07μ.- παίκτη να απαντά, ωστόσο, πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στις ΗΠΑ, γα να πάρει το πτυχίο του και να ολοκληρώσει την τετραετία με την ομάδα του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτά.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν πρόκειται να παρατήσει την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον Μήτογλου και θα επανέλθει για την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο παίκτης βέβαια, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη, θα ανήκει στον Άρη που έχει τα δικαιώματά του, ωστόσο το ποσό της σχετικής ρήτρας δεν είναι μεγάλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags