Facebook Pixel Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Έτοιμοι να φύγουν δυο Έλληνες!
| 2017-07-08 18:17:00

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Έτοιμοι να φύγουν δυο Έλληνες!

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Έτοιμοι να φύγουν δυο Έλληνες!

Τί συμβαίνει με τους δυο συμπατριώτες μας, για ποιο λόγο βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Τριφύλλι και πού πηγαίνουν;

Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης δεν μπόρεσαν να βρουν θέση στα βασικά πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ την περυσινή σεζόν και στον Παναθηναϊκό σκόφτονται να τους παραχωρήσουν δανεικούς προκειμένου να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Eurohoops, ίσως μετακομίσουν αμφότεροι στη Θεσσαλονίκη, αφού οι Πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για τον δανεισμό του Μποχωρίδη και τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Χαραλαμπόπουλου!

Ο πρώτος θα επιστρέψει σε γνώριμο περιβάλλον, αφού ο Άρης είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε πριν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Όσο για τον δεύτερο, η υπόθεσή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη μεταγραφή του Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς αν ο Έλληνας διεθνής έρθει στον Παναθηναϊκό, θα περιορίσει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του Χαραλαμπόπουλου. Οι Πράσινοι θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να βοηθήσει τον νεαρό φόργουορντ να εξελιχθεί δουλεύοντας στο πλευρό του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags