Facebook Pixel Αποκαλυπτικός ο Μήτογλου για το μέλλον του!
| 2017-07-10 23:55:00

Αποκαλυπτικός ο Μήτογλου για το μέλλον του!

Αποκαλυπτικός ο Μήτογλου για το μέλλον του!

Ο νεαρός άσος, που έχει προτάσεις στα χέρια του τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον Ολυμπιακό, μίλησε για την πιθανή επιστροφή του στην Ευρώπη, αλλά και για τους λόγους που τον... κρατάνε στην Αμερική.

«Μπερδεμένος» σχετικά με το μέλλον του και το «πού» θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική σεζόν εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τόλη Κοτζιά.

«Θέλει συζήτηση... Ίσως να συνεχίσω στο Wake Forrest αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου. Ανάλογα και τι θα έρθει. Όλα είναι ανοικτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος ο οποίος τόνισε για την κλήση του στην Εθνική...

«Είναι μια καταπληκτική τιμή, το να είμαι στην Εθνική»...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μήτογλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Τόλη Κοτζιά:

-Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και προσπαθώ να κρατήσω χαμηλά τον εαυτό μου. Είναι μια καταπληκτική τιμή το να είμαι στην Εθνική ομάδα».

-Ποια η γνώμη του για το ρόστερ της Εθνικής:
«Είναι μια ομάδα με νεανικό ρόστερ με μεγάλες δυνατότητες και πολλούς παίκτες σε κάθε θέση».

-Εάν περίμενε την κλήση:
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Δεν το περίμενα. Ήμουν αφοσιωμένος στα παιχνίδια που είχα. Ήταν, πάντα, στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να έχω μια ευκαιρία. Τελικά, το έμαθα την Παρασκευή. Ο κόουτς με πήρε τηλέφωνο και με ειδοποίησε ότι είμαι στην αποστολή. Του είπα ότι είμαι έτοιμος και είναι τιμή μου».

-Για το μέλλον του και εάν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει Ευρώπη:
«Να σου πω την αλήθεια, τώρα που ήρθε η οικογένειά μου... Περιμένω και τον ατζέντη μου... Θέλει συζήτηση. Ίσως να συνεχίσω στο Wake Forrest, αλλά δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου, για να είμαι ειλικρινής. Ανάλογα και τι θα έρθει. Όλα είναι ανοικτά».

-για τις ειδικές προπονήσεις που έκανε στις ΗΠΑ:
«Τώρα που ήρθα στην Ελλάδα για περίπου μια εβδομάδα, ήθελα να πάρω ρεπό. Από αυτή την εβδομάδα όμως πρέπει να αρχίσω τις προπονήσεις για να προετοιμαστώ για την Εθνική. Όλο τον χρόνο έχω δουλέψει πάρα πολύ. Μετά το τελευταίο παιχνίδι άρχισα να κάνω ειδικές προπονήσεις με έναν προπονητή. Δούλεψα πολύ στα αθλητικά στοιχεία και άλλα όπως το ντράιβ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags