Facebook Pixel Να γίνει ΕΝΩΣΗ!
| 2011-07-19 07:42:00

Να γίνει ΕΝΩΣΗ!

Να γίνει ΕΝΩΣΗ!

Ο Μαρίνος Πρίντεζης αναλύει την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, εξηγεί ποια είναι η μία και μοναδική λύση και προτείνει τι ακριβώς πρέπει να γίνει, εδώ και τώρα.
 

Αναλυτικά το άρθρο του:

Διαφωνίες υπήρξαν και θα υπάρχουν παντού και πάντα. Το θέμα είναι να υπάρχουν λύσεις και όχι νέα "εμπόδια". Αναφέρομαστε στο πολύκροτο θέμα της ταλαιπωρημένης ΑΕΚ ή της πάλαι ποτέ βασίλισσας η οποία ζει πλέον πρωτόγνωρες καταστάσεις μετά τον υποβιβασμό της στην Α2 Εθνική αλλά ακόμα και τώρα παραμένει άγνωστο που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Για τους φίλους της "Ενωσης" και ακόμα περισσότερο για τους πιστούς την ακολουθούσαν ακόμα και τα τελευταία χρόνια που περιφερόταν σαν ένα φάντασμα, η λέξη αβεβαιότητα κάθε καλοκαίρι είναι το σήμα κατατεθέν και ακόμα παραμένει.

Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. από την ερασιτεχνική ΑΕΚ προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το φλέγον ζήτημα με το ρεζουμέ που βγήκε ήταν ένα και μοναδικό. Αντιδράσεις της πλειοψηφίας για την συγχώνευση-απορρόφηση με την ΑΕΚ Αργους, άρα ως εκ τούτου αλλά και την αναμονή για την θέση που ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιάννης Φιλίππου ο οποίος ενημέρωσε από τις ΗΠΑ ότι εντός δύο προσεχών ημερών θα γνωστοποιήσει γραπτώς αν θέλει να "ρίξει" την ΑΕΚ στην Β' Εθνική προκειμένου να διαγραφούν τα χρέη και ως εκ τούτου να παραδώσει την σκυτάλη στην ερασιτεχνική ή θα θελήσει την παραμονή της ομάδας στην Α2.

Το σενάριο που φαντάζει ως επικρατέστερο - αν και ο μεγαλομέτοχος είναι πάντα απρόβλεπτος - είναι να κηρύξει πτώχευση της "Ενωσης" και έτσι η ερασιτεχνική θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου μια και μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να ενημερώσει την ΕΟΚ σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Αν πάμε λοιπόν με βάση αυτό το σενάριο, η μοναδική λύση μέχρι τώρα που υπάρχει στον ορίζοντα είναι η πρόταση του κ. Γριμάνη η οποία αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα απορροφήσει την ΑΕΚ Αργους και θα αγωνιστεί για μια χρονιά στο Αργος έχοντας αποκτήσει και το ΑΦΜ με στόχο την άμεση επιστροφή στην Α1 και έδρα μετά στην Αθήνα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο εγχείρημα όπως αναφέραμε και πριν βρίσκει αντίθετη την πλειοψηφία των μελών της ερασιτεχνικής. Για λόγους καθαρά ιδεολογικούς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Μάλιστα! Ομως επειδή τα περιθώρια στενεύουν απειλητικά για τους "κιτρινόμαυρους" θα ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης από όλους για το καλό της ομάδας προτείνοντας λύσεις. Διότι αν δεν υπάρξουν προτάσεις τότε η μόνη λύση στον ορίζοντα βάση λογικής είναι η πρόταση του "γάμου" με την ΑΕΚ Αργους. Οι διαφωνίες θα πρέπει να πάνε στην άκρη και να υπάρχει ΕΝΩΣΗ - όπως είναι και η δεύτερη λέξη των αρχικών της ομάδας - από όλες τις "κιτρινόμαυρες" δυνάμεις για να αρχίσει και η αναγέννηση αυτής της ταλαιπωρημένης ομάδας. Ειδάλλως, μπορεί ακόμα να μην έχουμε φτάσει στην κορυφή του παγόβουνου.

Μέσα σε αυτό το κείμενο δεν έχουμε σκοπό να τονίσουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι της συγκεκριμένης πρότασης ή όχι. Δεν είμαστε οι αρμόδιοι, αλλά είμαστε υπέρμαχοι της άποψης ότι θα πρέπει να βρεθούν λύσεις άμεσα για το καλό της ΑΕΚ και να τεθούν σε εφαρμογή γιατί η κλεψύδρα αδειάζει απειλητικά...

Πηγή: superbasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags