Facebook Pixel Διώχνει Τέπιτς, φέρνει Γουάιτ!
| 2011-07-19 20:53:00

Διώχνει Τέπιτς, φέρνει Γουάιτ!

Διώχνει Τέπιτς, φέρνει Γουάιτ!

Ο πρώτος σκόρερ της ιταλικής Λίγκας, ο Τζέιμς Γουάιτ, είναι έτοιμος να έρθει στον Παναθηναϊκό, μόλις οι πράσινοι "ξεφορτωθούν" τον Τέπιτς και κλείσουν οι υποθέσεις των Τσαρτσαρή και Περπέρογλου.


Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά με τις εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αφορούν κυρίως τους παίκτες του περσινού ρόστερ.

Οι συζητήσεις με τους Περπέρογλου και Τσαρτσαρή κατέληξαν σε μια πρώτη συμφωνία που αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Οι δυο Έλληνες παίκτες ανήκουν στα «θέλω» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η διοίκηση των «πρασίνων» πρόκειται να τους κρατήσει στο «τριφύλλι» βάζοντας το νερό στο αυλάκι για την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο επόμενος που θα κληθεί να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, θα είναι ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θέλει να παραμείνει, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές του δηλώσεις, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αφού εκτός των άλλων έχει ως μειονέκτημα ότι εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Οι «πράσινοι» έχουν διαμηνύσει στον Τέπιτς να βρει ομάδα και λόγω των άσχημων σχέσεων με τον Ραζνιάτοβιτς (κυρίως μετά την εξέλιξη της υπόθεσης Σπανούλη πέρυσι), πολύ δύσκολα θα μπουν οι δυο πλευρές σε διαδικασία διαπραγματεύσεων ακόμα και για την καταβολή αποζημίωσης. Δεδομένου όμως, ότι το συμβόλαιό του φτάνει στο ιλιγγιώδες, για την αξία του, ποσό των 900.000 ευρώ, τίθεται σοβαρότατο ερώτημα για το αν θα βρεθεί ομάδα να καλύψει έστω και τα 2/3. Κάτι που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καλύψουν τη διαφορά οι πράσινοι.

Μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους τρεις προαναφερθέντες, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στη μεταγραφική του ενίσχυση με τον Τζέιμς Γουάιτ να είναι στην κορυφή της λίστας του «Ζοτς».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags