Facebook Pixel Έτσι θα μείνει ο Σάτο
| 2011-07-20 07:36:00

Έτσι θα μείνει ο Σάτο

Έτσι θα μείνει ο Σάτο

Ο Ρομέιν Σάτο και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε μια πολύ περίεργη φάση και κανείς δεν γνωρίζει αν το μέλλον τους θα είναι κοινό.

Ας εξετάσουμε όμως όλα τα δεδομένα από την αρχή. Στον Αφρικανό που του χρόνου έχει συμβόλαιο 2,4 εκατομμύρια δολάρια έχει προταθεί μείωση που αγγίζει το 50% κι αυτό το νούμερο είναι σίγουρα μεγάλο. Από την άλλη όμως αν δεν του γίνει μείωση και το επόμενο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θελήσει να απαλλαγεί απ’ αυτόν τότε μπορεί να το κάνει δίνοντας ακόμα μισό εκατομμύριο δολάρια!

Ο Σάτο δεν δέχθηκε την πρόταση των πρασίνων και βγήκε στην αγορά για αναζήτηση ομάδας χωρίς ωστόσο να έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί. Τι θα γίνει; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως ο μάνατζερ του ενημέρωσε τους πράσινους ότι ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να δεχθεί μείωση αλλά σε καμία περίπτωση αυτή να μην είναι μεγαλύτερη του 20-30%.

Αν οι πράσινοι το δεχθούν, που φαντάζει δύσκολο με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, και το επόμενο καλοκαίρι αποφασίσουν να διώξουν τον Σάτο κάνοντας χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο τότε και πάλι θα τους στοιχίσει πάνω από δυο εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: superbasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags