Facebook Pixel Μέχρι και 6 μήνες εκτός ο "Περπέ"!
| 2011-07-20 10:04:00

Μέχρι και 6 μήνες εκτός ο "Περπέ"!

Μέχρι και 6 μήνες εκτός ο "Περπέ"!

Μέχρι και κίνδυνος πνευμονικής εμβολής υπήρχε για τον Περπέρογλου, καθώς η θρόμβωση στην ιγνιακή φλέβα είναι σοβαρή υπόθεση και θέλει πλήρη ακινησία!

Σε τέτοιες περιπτώσεις η απώλεια για την ομάδα περνάει σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στο προσωπικό πρόβλημα. Το πρόβλημα του Στράτου Περπέρογλου στο γόνατο επ' ουδενί δεν είναι συνηθισμένο και η σοβαρότητα της φύσης του θα τον αφήσει εκτός Ευρωμπάσκετ και ενδεχομένως θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ και στο ξεκίνημα της περιόδου.

θρόμβωση πίσω από το γόνατό του και κινδυνεύει να μείνει ακόμα και έξι μήνες εκτός παρκέ! Αυτό είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο, το οποίο όλοι απεύχονται. Το ευκταίο και καλύτερο είναι να χάσει δύο μήνες και να είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της επόμενης περιόδου.

Η διάγνωση

Η ακριβής διάγνωση αναφέρει «θρόμβωση ιγνιακής φλέβας» και το σοβαρότατο πρόβλημα διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή του εξέταση, μαζί με το δεύτερο γκρουπ των διεθνών. Φυσικά ο παίκτης διανυκτέρευσε στο «Μετροπόλιταν» και αναμένεται να μείνει εκεί, ώστε να εξετασθεί ενδελεχώς από αγγειοχειρούργους και αγγειολόγους. Το επόμενο βήμα θα είναι να ακολουθήσει αντιπηκτική αγωγή με εξειδικευμένα φάρμακα και παράλληλα θα απαιτηθεί να βρίσκεται σε ακινησία.

Η σοβαρότητα του προβλήματος

Για να καταλάβει κανείς τη σοβαρότητα του προβλήματος αρκεί να σκεφτεί ένα πράγμα. Αν ο Περπέρογλου ταξίδευε σήμερα στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έμπαινε το απόγευμα στο γήπεδο για προπόνηση, υπήρχε κίνδυνος να υποστεί πνευμονική εμβολή!

Ευτυχώς η θρόμβωση διαπιστώθηκε άμεσα και η αρχική εκτίμηση αναφέρει πως είναι πιθανό να προέκυψε από το υπερατλαντικό ταξίδι που έκανε από την Αμερική για να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά είναι ήσσονος σημασίας.

Αυτό που είναι μείζον είναι να ξεπεράσει ο Περπέρογλου όσο το δυνατόν πιο σύντομα το πρόβλημα, ώστε να επιστρέψει υγιής στο μπάσκετ και στη θαυμάσια οικογένειά του.

Οπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ο Ηλίας Ζούρος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και ήταν έντονα προβληματισμένος. Πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει άλλον παίκτη, με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Χρήστο Ταπούτο να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags