Facebook Pixel «Ψάχνουμε πάλι ένα ψηλό κίνητρο»
| 2011-01-15 21:08:00

«Ψάχνουμε πάλι ένα ψηλό κίνητρο»

«Ψάχνουμε πάλι ένα ψηλό κίνητρο»

Την απουσία κινήτρου, τις πολλές απουσίες, αλλά και την κούραση ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως βασικές αιτίες της άσχημης εμφάνισης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανελλήνιο, τον οποίο τελικά νίκησε 80-73. Παράλληλα, ο «Ζοτς» μίλησε και για τη μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου.
 

«Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο για το παιχνίδι που έκανε. Έπαιξε πού καλά και στα 40 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακές αντιδράσεις, γιατί δεν είχαμε καλή συγκέντρωση στην άμυνα. Είχαμε κάποια άσχημα ποσοστά στα τρίποντα, φτάνοντας στα 0/11. Είχαμε κακές αντιδράσεις στην άμυνα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τα σουτ ήταν άστοχα, αλλά ήταν δουλεμένα μέσα από τις επιθέσεις αυτά τα σουτ.

Σίγουρα το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που κρατάμε σε ό,τι αφορά την αμυντική μας προσαρμογή και τον επιθετικό προσανατολισμό, αλλά και στο σωστό διάβασμα του αγώνα, τόσο στις μικτές άμυνες, όσο και στο man to man, φτάνοντας στη νίκη» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο «Ζοτς», ενώ πρόσθεσε: «Οι τραυματισμοί μας ώθησαν στο να παίξουμε με ένα σχήμα που δεν συνηθίζουμε, ίσως, όμως, ήταν και μία από τις καλύτερες περιόδους για εμάς αμυντικά και επιθετικά. Μπορύμε να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει και κούραση σε κάποιους από τους παίκτες. Μπαίνουμε, όμως, στην πιο σημαντική περίοδο της σεζόν.

Πρέπει να βρούμε ένα ψηλό κίνητρο και πάλι, να προπονηθούμε καλά, γιατί αυτό είναι το "κλειδί" για τη συνέχεια. Και φυσικά να είναι υγιείς οι παίκτες. Ακόμη μία φορά συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο, γιατί και αυτός είχε σημαντικές απουσίες. Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε πάρα πολύ. Είναι διαφορετικό όταν έχεις τη συμπαράσταση των φίλων σου. Δείχνουν ότι πιστεύουν στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags