Facebook Pixel Μοίρασε "ευχαριστώ" και θυμήθηκε τους... παππούδες του ο Όγκαστ! (ΦΩΤΟ)
| 2017-07-20 21:38:00

Μοίρασε "ευχαριστώ" και θυμήθηκε τους... παππούδες του ο Όγκαστ! (ΦΩΤΟ)

Μοίρασε "ευχαριστώ" και θυμήθηκε τους... παππούδες του ο Όγκαστ! (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο μήνυμα του ομογενούς σεντερ μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στον Παναθηναϊκό είχε έντονο το... οικογενειακό στοιχείο!

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την αγάπη του με μήνυμα στο Instagram.

 Παράλληλα, ο 24χρονος σέντερ δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει επιτέλους στην Ελλάδα, από όπου κατάγονται οι συγγενείς του, τονίζοντας μάλιστα ότι ο παππούς και η γιαγιά του θα ήταν περήφανοι για την επιλογή του!

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι θα παίξω στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να είμαι μέλος της elite νοοτροπίας νικητή του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους. Έχω την ευκαιρία να πάω επιτέλους στην Ελλάδα, από όπου κατάγονται οι συγγενείς μου από την μεριά της μητέρας μου και αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Το μπάσκετ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων. Ξέρω πως η γιαγιά μου και ο παππούς μου θα είναι περήφανοι. Ας αναπαύονται οι ψυχές τους...», έγραψε ο Όγκαστ.

Δείτε την ανάρτηση:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags