Facebook Pixel "Δεν το σκέφτηκα καθόλου"
| 2011-07-20 18:27:00

"Δεν το σκέφτηκα καθόλου"

"Δεν το σκέφτηκα καθόλου"

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Τσαρτσαρής εξήγησε ότι ήταν κάτι που ήθελε πολύ και δεν χρειάστηκε καμία σκέψη για να βάλει την υπογραφή του.

"Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πολύ", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και συμπλήρωσε: "Το είχα δηλώσει ότι θα περίμενα τον Παναθηναϊκό. Όταν ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα, ήταν θέμα τυπικό, ήταν θέμα λεπτών να βρούμε τη χρυσή τομή. Βρίσκομαι στην ομάδα από το 2002 και νιώθω αυτή τη στιγμή την ύψιστη τιμή που θα μπορούσε να βιώσει ένας αθλητής".

Μεταξύ άλλων ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε ότι "η παραμονή τόσα χρόνια στην ομάδα σημαίνει ότι υπάρχει αναγνώριση, ότι οι θυσίες και οι προσπάθειες ετών "βγαίνουν" μέσα από αυτά τα συμβόλαια που έχω υπογράψει όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους προέδρους, τους προπονητής και φυσικά στον κόσμο που με στηρίζει".

Και έκλεισε λέγοντας: "Ξέρουμε όλοι ότι οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες. Δεν θα μπορούσε να μείνει το μπάσκετ έξω από αυτό. Υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπως ο αθλητισμός. Και θα πρέπει να είμαστε όλοι λογικοί. Κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags