Facebook Pixel Αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λοτζέσκι - Ο όρος που τον διώχνει τζάμπα και ο... Παναθηναϊκός!
| 2017-07-22 00:08:00

Αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λοτζέσκι - Ο όρος που τον διώχνει τζάμπα και ο... Παναθηναϊκός!

Αυτή είναι η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λοτζέσκι - Ο όρος που τον διώχνει τζάμπα και ο... Παναθηναϊκός!

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει τις συζητήσεις που γίνονται τα δύο τελευταία 24ωρα ανάμεσα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και τους Καταλανούς.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ματ Λοτζέσκι με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές!

Σύμφωνα μάλιστα με την έγκυρη «Mundo Deportivo», η ομάδα της Καταλονίας κατέθεσε την πρότασή της στον «Λότζο», που περιλαμβάνει ρήτρες αποδέσμευσής του σε περίπτωση υποτροπής στον αχίλλειο τένοντα, όπου τραυματίστηκε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης και του στέρησε τη συμμετοχή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν ο 32χρονος παίκτης δεχθεί αυτό τον όρο, θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δύο χρόνια, ειδάλλως θα εξετάσεις τις άλλες προοπτικές για την καριέρα του, καθώς έχει προσφορές και από Μακάμπι, Μπάγερν, Μπάμεπργκ και Παναθηναϊκό, με τους τελευταίους πάντως να έχουν σχεδόν εγκαταλείψει την περίπτωσή του, μετά την παραμονή του καθεστώτος των έξι ξένων στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags