Facebook Pixel Γιατί έχει κόντρα με τον Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς;
Μπάσκετ
NBA
| 2017-07-24 14:42:00

Γιατί έχει κόντρα με τον Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς;

Γιατί έχει κόντρα με τον Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς;

Λίγο καιρό πριν «σμίξουν» στην προετοιμασία των Σακραμέντο Κινγκς, Γιώργος Παπαγιάννης και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι στα μαχαίρια!

Ο λόγος είναι η φανέλα. Όχι με το «9», αλλά αυτή με το «13»!

Παραχωρώντας συνέντευξη στη Sportklub, ο Μπογκντάνοβιτς μίλησε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία τη φανέλα, που θα χρησιμοποιήσει στη νέα ομάδα του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το νούμερο 13, το οποίο θέλει, φόρεσε πέρσι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Όμως, ο Σέρβος άσος γνωρίζει τον τρόπο που μπορεί να πάρει τη συγκεκριμένη φανέλα από τον Έλληνα διεθνή με βάση ένα μυστικό, που του αποκάλυψε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

«Ο αριθμός 13 δεν είναι ελεύθερος και ο Πέτζα μού ανέφερε έναν… κρυφό κανόνα, όπου ένας παίκτης μπορεί να προσφέρει σε κάποιον άλλον κάτι ακριβό με αντάλλαγμα τον αριθμό. Ο Παπαγιάννης φορά το 13 και βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα. Θα ένιωθα ανόητος να δώσω χρήματα για κάτι τέτοιο. Ούτε θα έπαιρνα χρήματα αντίστοιχα» δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπογκντάνοβιτς δεν προτίθεται να δώσει χρηματική αποζημίωση στον Παπαγιάννη, αλλά είναι πιθανό να του προσφέρει κάποιο ακριβό δώρο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags