24/07/17 - 14:42

Γιατί έχει κόντρα με τον Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς;

Λίγο καιρό πριν «σμίξουν» στην προετοιμασία των Σακραμέντο Κινγκς, Γιώργος Παπαγιάννης και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι στα μαχαίρια!

Γιατί έχει κόντρα με τον Παπαγιάννη ο Μπογκντάνοβιτς;
34.783views 0shares

Ο λόγος είναι η φανέλα. Όχι με το «9», αλλά αυτή με το «13»!

Παραχωρώντας συνέντευξη στη Sportklub, ο Μπογκντάνοβιτς μίλησε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία τη φανέλα, που θα χρησιμοποιήσει στη νέα ομάδα του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, το νούμερο 13, το οποίο θέλει, φόρεσε πέρσι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Όμως, ο Σέρβος άσος γνωρίζει τον τρόπο που μπορεί να πάρει τη συγκεκριμένη φανέλα από τον Έλληνα διεθνή με βάση ένα μυστικό, που του αποκάλυψε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

«Ο αριθμός 13 δεν είναι ελεύθερος και ο Πέτζα μού ανέφερε έναν… κρυφό κανόνα, όπου ένας παίκτης μπορεί να προσφέρει σε κάποιον άλλον κάτι ακριβό με αντάλλαγμα τον αριθμό. Ο Παπαγιάννης φορά το 13 και βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα. Θα ένιωθα ανόητος να δώσω χρήματα για κάτι τέτοιο. Ούτε θα έπαιρνα χρήματα αντίστοιχα» δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπογκντάνοβιτς δεν προτίθεται να δώσει χρηματική αποζημίωση στον Παπαγιάννη, αλλά είναι πιθανό να του προσφέρει κάποιο ακριβό δώρο.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ