Facebook Pixel Φοβερή αποκάλυψη για Τεόντοσιτς και Ιτούδη!
| 2017-07-25 18:58:00

Φοβερή αποκάλυψη για Τεόντοσιτς και Ιτούδη!

Φοβερή αποκάλυψη για Τεόντοσιτς και Ιτούδη!

Τί μάθαμε για τις σχέσεις μεταξύ των δυο ανδρών, σύμφωνα με αυτά που είπε πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

Σε συνέντευξη-podcast που παραχώρησε ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άαρον Τζάκσον, προέβη σε μια αποκάλυψη που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση για όσα συνέβαιναν στο εσωτερικό της ρωσικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός υποστήριξε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Ιτούδη, με αποτέλεσμα να μην κάνει πολλές προπονήσεις, σε αντίθεση με τον έτερο αστέρα της ομάδας, Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος προπονούταν καθημερινά!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για τους Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό: "Ο Μίλος (Τεόντοσιτς) είχε εξαιρετική σχέση με τον κόουτς Ιτούδη και για αυτόν τον λόγο έκανε λίγες προπονήσεις. Όμως, ο Νάντο (Ντε Κολό), ο οποίος έπαιζε 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, έκανε καθημερινά προπονήσεις. Έχει πολύ καλό σώμα. Είμαι σίγουρος πως αν είχε buyout φέτος, θα είχε φύγει για το ΝΒΑ. Απλώς, έμεινε κολλημένος και φυλακισμένος στο συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ".

Για τις προπονήσεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: "Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Έχεις αυτούς τους παλαιάς κοπής Γιουγκοσλάβους προπονητές ή αυτούς που έχουν μάθει δίπλα σε αυτούς. Είναι σαν πηγαίνεις στο σχολείο και στο κολέγιο αυτά που κάνουν στις προπονήσεις. Οι μεγάλες παίκτες είναι σαν να βρίσκονται στο κολέγιο".

Για την συνομιλία που είχε με τον Έκπε Ούντο: "Είδα τον Έκπε (Ούντο) σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο Μαϊάμι και μου είπε "Αδερφέ, κάνω ό,τι μπορώ για να μην επιστρέψω στην Ευρώπη". Kουράστηκε και εκείνος με όλες αυτές τις σκληρές προπονήσεις. Είναι αρκετά απαιτητικές. Αρκετός κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags