Facebook Pixel "Κλείνει" ο Μήτογλου!
| 2017-07-27 08:59:00

"Κλείνει" ο Μήτογλου!

"Κλείνει" ο Μήτογλου!

Σε ποιον από τους δύο "αιώνιους" φέρεται να καταλήγει ο ταλαντούχος Έλληνας φόργουορντ;

Ο Κώστας Μήτογλου είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα να φορέσει την πράσινη φανέλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν λεπτομέρειες για να τελειώσει η μεταγραφή, λεπτομέρειες που δεν έχουν σχέση με το οικονομικό, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μήτογλου θέλει να φύγει με… πτυχίο από το Wake Forest και αυτό που μένει να ρυθμιστεί είναι με ποιον τρόπο θα μπορέσει να το πάρει στα χέρια του, δεδομένου ότι έχει μόλις μια χρονιά για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Υπάρχει μάλιστα το σενάριο να επιστρέψει μετά το τέλος της επόμενης σεζόν στις ΗΠΑ για να δώσει εξετάσεις και να πάρει το πτυχίο ενώ ταυτόχρονα εξετάζονται κι άλλες λύσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης, ο νεαρός άσος έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να παίξει από την πρώτη χρονιά κι όχι να αποτελέσει (μόνο) επένδυση για το μέλλον. Μάλιστα είναι δεδομένο ότι το προσεχές διάστημα θα μιλήσει απευθείας με τον Τσάβι Πασκουάλ για να συζητήσουν το ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags