Facebook Pixel O ΠΑΟΚ θέλει τον Χαραλαμπόπουλο... ελεύθερο
| 2017-08-02 15:17:00

O ΠΑΟΚ θέλει τον Χαραλαμπόπουλο... ελεύθερο

O ΠΑΟΚ θέλει τον Χαραλαμπόπουλο... ελεύθερο

Αυτό είπε μέσες-άκρες ο  team manager του Δικεφάλου, Τέλης Ζουρνατζίδης, αναφορικά με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, μιλώντας εν γένει για τον σχεδιασμό της ομάδας. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4», ο Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά ο team manager του ΠΑΟΚ ανέφερε...

Για την αλλαγή προπονητή και τι οδήγησε σε αυτήν: «Για εμάς. επειδή είχαμε επενδύσει τόσα πολλά στην προηγούμενη κατάσταση, είναι σοβαρό θέμα. Δεν ήρθε ξαφνικά η απόφαση, από ένα κακό αποτέλεσμα που μας οδήγησε εκεί. Διάφορα πράγματα υπήρχαν καιρό στο μυαλό μας. Σιγά σιγά διαμορφώσαμε μια κατάσταση. Οι επιπόλαιες αποφάσεις είναι πολλές στον αθλητισμό. Υπάρχουν πολλά στα μυαλό μας, δεν είναι απόφαση της στιγμής ούτε πάρθηκε για ένα λόγο. Την είχαμε στο μυαλό μας. Ότι κάποια στιγμή θα την αντιμετωπίσουμε. Έχουμε δείξει πρόνοια σε πολλά θέματα και λέγαμε πως όταν έρθει η ώρα της αλλαγής, έχουμε διάφορα στο μυαλό μας. Ο κ. Παπαθεοδώρου υπήρχε. Ένας λόγος ήταν και η αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού μας. Και πέρσι τέτοια εποχή μιλήσαμε με τον κόουτς να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας....

Φέτος το βασικό για εμάς, είναι να χτίσουμε ομάδα που να κερδίζει, που να έχει χαρακτήρα και καλές πιθανότητες όπου έχει συμμετοχή. Μια ομάδα που θα έχει χαρακτηριστικά, που θα είναι ποιοτική και σύμφωνα και με τις επιταγές του προπονητή της».

Για την Εθνική Νέων: «Το μεγάλο ατού ήταν η προπονητική αντιμετώπιση. Δεν ήταν η καλύτερη ομάδα από άποψη ταλέντου, προσόντων αλλά φάνηκε η δουλειά προπονητή. Όπως και η ομάδα του Ισραήλ έδειξε να διαθέτει έναν ταλαντούχο προπονητή. Αλλά τελικά έχασαν όλες...

Βλέποντας τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί φέτος από τον ΠΑΟΚ, τον προπονητή, θεωρώ πως θα έχουμε μια ισορροπημένη απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Χτίζεται μια ομάδα με καλά και ποσοτικά χαρακτηριστικά».

Για όσους λένε πως ο Κόνιαρης θα μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω, από μηδέν έφτασε να παίζει 19 λεπτά μέσο όρο. Ποσοτικά δεν μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο. Είναι ένας χρόνος που πρέπει να παίζουν ακόμη και βασικοί παίκτες σε μια ισορροπημένη ομάδα. Το αξιοσημείωτο στον Αντώνη είναι πως ποιοτικά είχε κατακόρυφη άνοδο στο παιχνίδι του. Δεν έπαιζε λίγο, έπαιζε πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην ηλικία του, ποιοτικά μας ενδιαφέρει να εξελίσσεται και να δείχνει αυτά που έχει μέσα του...».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κλάσεν: «Παλεύουμε γι΄αυτό, είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους του, είναι πρόκληση για τον ίδιο στην καριέρα του. Το βλέπω θετικά αλλά αν δεν τελειώσει αυτή η ιστορία, δεν έρθει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο δεν μπορούμε να πούμε κάτι...».

Για τον Χαραλαμπόπουλο και το ενδεχόμενο δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό: «Αν επρόκειτο για απλό δανεισμό παίκτη που έπαιζε τον Παναθηναϊκό και έψαχνε λεπτά συμμετοχής, δεν θα καιγόμασταν. Εμείς θέλουμε να πράξουμε αυτό που κάνουμε με τον Κόνιαρη. Είμαστε μια ομάδα που στηρίζουμε τους Έλληνες παίκτες, που τους προσφέρουμε ένα μπασκετικό περιβάλλον για να ανθίσει το ταλέντο τους. Ζώντας στο περιβάλλον μας, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί όταν απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό...

Εμείς δεν εμπλεκόμαστε, είπαμε τι θέλουμε και δεν διαπραγματευόμαστε με τον Παναθηναϊκό, αφορά τον παίκτη και την ομάδα του. Εμείς απλά λέμε πόσο κερδισμένος θα βγει ο ΠΑΟΚ. Λόγω της συγκεκριμένης λειτουργίας, εκπρόσωποι δυο παικτών αρκετά υψηλού επιπέδου έδειξαν διάθεση να φέρουν τους "πελάτες" τους να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ. Προσφέρει μια οπτική, πέρα από τους Αμερικανούς που το βλέπουν ως σκαλοπάτι, πλέον αφορά και τους Ευρωπαίους. Να βλέπουν τον ΠΑΟΚ πριν το τελευταίο επίπεδο. Όααν φτάσουμε σε αυτό, θα μιλάμε διαφορετικά...».

Για το θέμα των τηλεοπτικών: «Ο ΠΑΟΚ κάνει τεράστια προσπάθεια να βγουν όλοι ευνοημένοι. Αν έβγαινε μόνος του, αύριο το πρωί θα είχε 100% πολύ καλύτερη απόδοση στη συμφωνία του απ΄ότι με τους άλλους μαζί. Αλλά αν δεν δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για το προϊόν, μια από τα ίδια θα γίνουμε και θα υποβαθμίζουμε διαρκώς το άθλημα. Είπαμε θα στηρίξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλουν ένα ελέγχόμενο πρωτάθλημα στους κανονισμούς και στη διαδικασία για να μεγαλουργούν στην Ευρώπη και αναλώνονται σε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ τους. Δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο, δεν αντιλαμβάνονται πως από την συνολική εικόνα θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Δεν έχει καμία συνέπεια αυτό. Είναι αηδία και μισή, δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Όσο και να έχουν προοδεύσει, αυτή η κόντρα μεταξύ τους, μόνο κακό κάνει.

Είναι προς τιμήν του ΠΑΟΚ που δεν κινείται έτσι για να πάρει μερικά χρήματα παραπάνω...». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags