Facebook Pixel "Το σκέφτεται ο Μπράιαντ"
| 2011-07-21 19:00:00

"Το σκέφτεται ο Μπράιαντ"

"Το σκέφτεται ο Μπράιαντ"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ, Μπίλι Χάντερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN παραδέχθηκε πως ο Κόμπι Μπράιαντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

"Ξέρω πως πολλοί παίκτες σκέφτονται να αγωνιστούν στην Ευρώπη ή ακόμη και στην Κίνα. Έχουν έρθει πολλοί και μου έχουν ζητήσει τη γνώμη μου και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά. Αυτό που τους κάνει να το σκέφτονται δύο και τρεις φορές είναι η ασφάλεια.

Ο Ντερόν Ουίλιαμς βρήκε ανθρώπους να καλύψουν την ασφάλεια και έτσι θα αγωνιστεί στην Τουρκία για όσο διάστημα διαρκέσει το lockout. Ο Κόμπι, ο οποίος πήγε στην Ασία πριν μερικές εβδομάδες για διακοπές και για να βρεθεί σε μια εκδήλωση του βασικού του χορηγού θα πρέπει και αυτός να βρει λύση στο θέμα της ασφάλειας".

Όσο για το εάν κάποιος παίκτης του έχει ζητήσει να παίξει ως το τέλος της σεζόν στην Ευρώπη, ο Μπίλι Χάντερ απάντησε πως "Αυτό δεν γίνεται. Οι παίκτες έχουν συμβόλαια και μόλις το lockout λήξει, τότε θα πρέπει αμέσως να επιστρέψουν στις ΗΠΑ και τις ομάδες τους. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγωνιστεί παίκτης που έχει συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ στην Ευρώπη μετά τη λήξη του lockout".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags