Facebook Pixel Μεγάλη δήλωση Τζόρτζεβιτς για την Εθνική Ελλάδας - Γιατί ανέφερε τον Αντετοκούνμπο;
| 2017-08-11 16:14:00

Μεγάλη δήλωση Τζόρτζεβιτς για την Εθνική Ελλάδας - Γιατί ανέφερε τον Αντετοκούνμπο;

Μεγάλη δήλωση Τζόρτζεβιτς για την Εθνική Ελλάδας - Γιατί ανέφερε τον Αντετοκούνμπο;

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ και αναφέρθηκε στην "γαλανόλευκη", αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Αισθανόμαστε πολύ κοντά μας και τις δύο χώρες, ειδικά το Μαυροβούνιο. Αυτό θα φανεί και στην κερκίδα στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το Μαυροβούνιο βελτιώνεται συνεχώς και γρήγορα, έχοντας ποιότητα, ενώ η Ελλάδα είναι από τα φαβορί του Ευρωμπάσκετ. Κυρίως λόγω του ταλέντου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ευρωμπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και πρόσθεσε αναφορικά με τους τραυματίες:

«Ο Ραντούλιτσα δεν έχει προπονηθεί ακόμα και θα δούμε αν θα γυμναστεί σήμερα (11/8), καθώς έχει πρόβλημα στο γόνατο. Από την άλλη, μετά το τουρνουά ο Νέντοβιτς θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική στον ώμο, για να δούμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Πάντως, θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλοι οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Αμβούργο και μετά στην Ελλάδα. Πιστεύω πως μετά από αυτά τα παιχνίδια θα ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε κάποια νέα επιθετικά πλάνα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags