Facebook Pixel Λοτζέσκι: «Γι’ αυτό απέρριψα την Μπαρτσελόνα και ήρθα στον ΠΑΟ» - Τι λέει για τον Ολυμπιακό!
| 2017-08-13 20:12:00

Λοτζέσκι: «Γι’ αυτό απέρριψα την Μπαρτσελόνα και ήρθα στον ΠΑΟ» - Τι λέει για τον Ολυμπιακό!

Λοτζέσκι: «Γι’ αυτό απέρριψα την Μπαρτσελόνα και ήρθα στον ΠΑΟ» - Τι λέει για τον Ολυμπιακό!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού εξηγεί γιατί διάλεξε το Τριφύλλι και αποκαλύπτει την συνάντηση που είχε με τους πράσινους, όταν φόραγε τα ερυθρόλευκα.

Την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής των «πράσινων» ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μίλησε επίσης για τις άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του, για το... φλερτ με την Μπαρτσελόνα, αλλά και για τις συναντήσεις του με τους οπαδούς του Τριφυλλιού, όταν ακόμα φόραγε την φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός! Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τα τέσσερα όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί. Ήταν χρόνια με πολύ καλές αλλά και ορισμένες άτυχες στιγμές με κάποιους τραυματισμούς. Θεωρώ, όμως, πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο... Πλέον, τα αφήνω όλα πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τη νέα σελίδα στην καριέρα μου που είναι… πράσινη», τόνισε αρχικά στο paobc.gr.


Σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό Superfoods ειπε:

«Είχα δύο προτάσεις από την Μπαρτσελόνα, οι οποίες δεν με κάλυπταν απόλυτα, γι’ αυτό και τις απέρριψα. Είχα, όμως, προτάσεις και από άλλες ομάδες της Euroleague, αλλά για πολλούς λόγους επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Καταρχήν γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και κατά δεύτερον διότι εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε την Ελλάδα και τη ζωή στην Αθήνα».
 
Αναφορικά με τους στόχους της νέας του ομάδας σημείωσε: «Θέλω να δουλέψω σκληρά με τους νέους μου συμπαίκτες και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν όλα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και σίγουρα στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε. Από εκεί και πέρα νομίζω πως έφτασε η ώρα ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο Final 4 και να διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής ώστε να δώσω τα πάντα  για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».   
 
Όσο για τα συναισθήματά του που θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods και όχι πια ως αντίπαλος είπε: «Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν πάντα δύσκολο να παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος υποστηρίζει πολύ θερμά τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω γι’ αυτούς τους φιλάθλους και θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους. Ακόμη και όταν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού με αντιμετώπιζαν με σεβασμό  όταν με συναντούσαν στο δρόμο».





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags