Facebook Pixel Τα θέλει όλα ο Γκάμπριελ! Τι είπε για Πασκουάλ και Γιαννακόπουλο
| 2017-08-17 20:31:00

Τα θέλει όλα ο Γκάμπριελ! Τι είπε για Πασκουάλ και Γιαννακόπουλο

Τα θέλει όλα ο Γκάμπριελ! Τι είπε για Πασκουάλ και Γιαννακόπουλο

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα για την προετοιμασία του Τριφυλλιού και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη!

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει ρόστερ ικανό να κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα εξέφρασε ο Κένι Γκάμπριελ κατά την άφιξή του στη χώρα μας προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού!

Παράλληλα, ο Αμερικανός τόνισε ότι είναι ευγνώμων στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα για δεύτερη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα και θα παίξω και φέτος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι πάρα πολύ όμορφα τα συναισθήματά μου. Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος ενός τεράστιου κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό που θέλω για την νέα σεζόν είναι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Να πάρουμε την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για να το πετύχουμε. Άλλωστε το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα είναι για να πάρει την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να με κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσης είμαι ευγνώμων στον κύριο Γιαννακόπουλο».

Για το γεγονός ότι θα φορά για δεύτερη σεζόν την πράσινη φανέλα: «Σαφώς και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν την πρώτη μου στην ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος, νιώθω να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ την νέα μεγάλη ευκαιρία που έχουν μπροστά μου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Εγώ είμαι στον ομάδα για να κάνω ό,τι χρειαστεί. Για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό έκανα πάντα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτό έκανα και πέρσι. Στο μυαλό όλων μας τώρα είναι η προετοιμασία. Η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική μιας και βάζουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags