Facebook Pixel Νέος μπελάς στον Άρη! «Απειλή» για το άρθρο 99
| 2017-08-18 14:59:00

Νέος μπελάς στον Άρη! «Απειλή» για το άρθρο 99

Νέος μπελάς στον Άρη! «Απειλή» για το άρθρο 99

Μετά την ανάρτηση του δικηγόρου Σπύρου Χριστοφορίδη στο facebook, στην οποία ξεκαθάρισε το θέμα του υποψήφιου επενδυτή για την ΚΑΕ Άρης και τι ακριβώς ισχύει, προέκυψε κι άλλο σοβαρό ζήτημα...

Στα σχόλια από κάτω ωστόσο, προέκυψε είδηση, καθώς ένας άλλος δικηγόρος, ο Νίκος Πετράτος, ο οποίος συνεργάζεται με πρώην αθλητές του Άρη, που έχουν λαμβάνειν μέσω του άρθρου 99, έκανε γνωστό ότι προ καιρού έχει δωθεί διορία στη διοίκηση μέχρι τις 30 Αυγούστου, ώστε να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που αγγίζουν τους 4 και 5 μήνες. Αφήνει δε να εννοηθεί πως θα προχωρήσει σε καταγγελία.

Αναλυτικά το σχόλιο του Πετράτου:

Κ. Χριστοφορίδη, 30 Αυγούστου είναι η ημερα της κρίσεως για τον ΑΡΗ. Όπως γνωρίζεις, αφού μέχρι προ μηνός ήσουν στο ΔΣ, δεν τηρούνται οι διακανονισμοί, ούτε του 99. Στους δικούς μου πελάτες οφείλονται 4 και 5 δόσεις. Επειδή όντως θέλω να βοηθήσω, δεν αντέδρασα στην πληρωμή της εφορίας τον Ιούνιο, από τη δόση των τηλεοπτικών και είπα στον κ. Αρβανίτη ότι θα περιμένουμς μέχρι τότε. Όχι όμως παραπέρα. Επίσης ήθελα να πω ότι είναι αγενές κι ανόητο να μην επιστρέφει κάποιος τηλεφωνήματα, ειδικά σε ανθρώπους που έχει ανάγκη, ακόμη κι αν είναι άφραγκος ….

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags