Facebook Pixel Ενθουσιασμένος ο Τόμπσον - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε και τι είπε για τον κόσμο του Ολυμπιακού!
| 2017-08-20 20:46:00

Ενθουσιασμένος ο Τόμπσον - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε και τι είπε για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ενθουσιασμένος ο Τόμπσον - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε και τι είπε για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός των Ερυθρολεύκων έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Μπορεί το ταξίδι του Χόλις Τόμπσον στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού να ήταν ιδιαίτερα… περιπετειώδες, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Αμερικανό να δείξει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στους Ερυθρολεύκους.

Ο νέος άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ενθουσιασμένος που θα γίνει μέλος της ομάδας και θα συνεργαστεί με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, ενώ τόνισε ότι έχει ενημερωθεί για τον… πολύ θόρυβο που κάνουν οι οπαδοί των Πειραιωτών.

«Είχα κάποιες ατυχίες τις προηγούμενες ώρες, όμως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δεν ήξερα πολλά πριν υπογράψω, για να είμαι ειλικρινής, όμως όταν έγινα παίκτης του Ολυμπιακού έμαθα πράγματα για την ομάδα και θεωρώ πως είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα».

Για τις διαφορές του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του ΝΒΑ ανέφερε: «Θα το ανακαλύψω αυτό κατά την παρουσία μου στην ομάδα». Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη συνύπαρξη με παίκτες όπως οι Σπανούλης και Πρίντεζης: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη». Οσο για τον κόσμο, έδειξε πως γνωρίζει ήδη πόσο φανατικός και εκδηλωτικός είναι: «Ο ατζέντης μου έχει πει ότι κάνουν αρκετό... θόρυβο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags