Facebook Pixel Νέες αποκαλύψεις για Αντετοκούνμπο
Μπάσκετ
NBA
| 2017-08-22 09:24:00

Νέες αποκαλύψεις για Αντετοκούνμπο

Νέες αποκαλύψεις για Αντετοκούνμπο

Το ταξίδι στην Κίνα και οι λόγοι επίσκεψης του Έλληνα άσου, η γυμνάστρια των Μπακς και ο ρόλος της ΕΟΚ...

Το δημοσίευμα της "Live Sport" επισημαίνει πως ο Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στη Σανγκάη για χάρη της εταιρείας AQ-Support, που κατασκευάζει ειδικούς επιδέσμους για την προστασία του σώματος.

Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με τη Live Sport, είναι μεν αμερικανικών συμφερόντων αλλά δεν έχει σχέση με το ΝΒΑ, το οποίο ήταν απλώς ενήμερο για την παρουσία του παίκτη στην Κίνα και την εκμεταλλεύτηκε για κάποια event του NBA China στις 18 και 19 Αυγούστου. Ο Giannis συμμετείχε, λοιπόν, σε εκδηλώσεις της εταιρείας, σε συνέντευξη Τύπου διοργανώθηκε, ενώ ήταν παρών και στο τουρνουά Jump-10 που είχε χορηγό τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως το ταξίδι της επικεφαλής των γυμναστών των Μπακς, Σούκι Χόπσον, στη Σανγκάη δεν έγινε με αποκλειστικό στόχο να εξετάσει τον Αντετοκούνμπο για τις ενοχλήσεις στο γόνατό του, αλλά είχε προγραμματιστεί αρκετό καιρό νωρίτερα και αρχικό σκοπό είχε μία ομιλία της για το ΝΒΑ China.

Είναι άγνωστο αν όλα αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στη διάθεση της ομοσπονδίας, που έχει επιφυλαχθεί να παρουσιάσει μετά το Ευρωμπάσκετ (για να μην αποπροσανατολιστεί η Εθνική) αποδείξεις για πιέσεις των Μπακς και του ΝΒΑ για μη συμμετοχή του παίκτη στις υποχρεώσεις της επίσημης αγαπημένης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags