Facebook Pixel Απίθανη ανταλλαγή στο NBA μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς!
Μπάσκετ
NBA
| 2017-08-23 07:07:00

Απίθανη ανταλλαγή στο NBA μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς!

Απίθανη ανταλλαγή στο NBA μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς!

Οι Μπόστον Σέλτικς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έφτασαν σε συμφωνία για ένα trade το οποίο αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες όχι μόνο στην Ανατολική Περιφέρεια, αλλά και σε ολόκληρο το ΝΒΑ!

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ανατολής ήρθαν σε συμφωνία. Από τη μία οι φιναλίστ του ΝΒΑ στέλνουν στη Βοστόνη τον Κάιρι Ίρβινγκ και από την άλλη οι «Κέλτες» δίνουν στους «Καβς» τους Αϊζάια Τόμας, Τζέι Κράουντερ, Άντε Ζίζιτς, αλλά και ένα draft pick πρώτου γύρου του 2018, το οποίο είχαν αποκτήσει από τους Μπρούκλιν Νετς, έπειτα από το mega trade του 2013, στο οποίο είχαν παραχωρήσει τους Πολ Πιρς, Κέβιν Γκαρνέτ και Τζέισον Τέρι!

Έτσι, οι Σέλτικς βάζουν στη «μηχανή» τους έναν πραγματικό ηγέτη που νιώθει πανέτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, πλαισιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους Γκόρντον Χέιγουορντ και Αλ Χόρφορντ.

Από την άλλη, οι «Καβς» παίρνουν έναν σκόρερ... ολκής, που έχει καταφέρει να εξελίξει το παιχνίδι του τα τελευταία χρόνια (Αϊζάια Τόμας), έναν αμυντικό... εξολοθρευτή (Τζέι Κράουντερ), αλλά και έναν σέντερ με πολλά περιθώρια εξέλιξεις και πολλές προοπτικές στην καριέρα του (Άντε Ζίζιτς), πλαισιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον Λεμπρόν Τζέιμς, στην προσπάθεια επιστροφής στον «θρόνο» του ΝΒΑ!

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν και επίσημα την άφιξη του Ίρβινγκ στη Βοστώνη με τον τζένεραλ μάνατζερ Ντάνι Έιντζ να αναφέρει: «Ο Κάιρι είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στο NBA. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στο υψηλότατο επίπεδο, τους τελικούς των NBA, τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ένας πρωταθλητής NBA, ένας χρυσός Ολυμπιονίκης και ένας All-Star τέσσερις φορές. Για όλα όσα έχει επιτύχει, πιστεύουμε ότι τα καλύτερα του χρόνια είναι μπροστά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags