Facebook Pixel "Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και να νικάμε τον Ολυμπιακό"!
| 2017-08-27 11:25:00

"Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και να νικάμε τον Ολυμπιακό"!

"Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και να νικάμε τον Ολυμπιακό"!

Ο ομογενής σέντερ υπογράμμισε πως οι στόχοι του Παναθηναϊκού Superfoods τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η διατήρηση των σκήπτρων του στην Ελλάδα και η συμμετοχή στο Final 4 της Euroleague. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «αιώνιο αντίπαλο», ενώ μίλησε και στην απόφασή του να φορέσει τα πράσινα την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Όγκαστ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, σε κάθε αγώνα, να κερδίζει. Θέλουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα, θέλουμε την Ευρωλίγκα και να κερδίζουμε τον Ολυμπιακό. Προσωπικά θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα μαζί με την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλα στην ομάδα είναι πολύ επαγγελματικά, στο υψηλότερο επίπεδο. Και οι παίκτες και οι προπονητές και το σταφ. Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες, ηγέτες… Μόλις καταφέρουμε να δέσουμε, θα φανεί πραγματικά πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστιούνται οι φίλαθλοί μας που μας βλέπουν και για να έχουμε όλοι μαζί μια φοβερή σεζόν που θα μείνει στην ιστορία».

Για το λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό και το ΝΒΑ: «Η ομάδα έδειξε ότι με ήθελε από την πρώτη στιγμή. Με προσέγγισε πολύ σωστά, πολύ επαγγελματικά κι αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Ξέρω ότι στον Παναθηναϊκό θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να δουλέψω, να παίξω και να βελτιωθώ συγκριτικά με το ΝΒΑ. Τώρα είμαι εδώ, το μυαλό μου είναι εδώ και θα κάνω τη δουλειά μου για την ομάδα. Όταν έρθει η ώρα, θα ξανασκεφτώ το ΝΒΑ».

Για τον ερχομό του στην Ελλάδα: «είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα. Είναι μια πανέμορφη χώρα και πάντα είχα στο μυαλό μου να έρθω. Μέχρι στιγμής ξέρω λίγα πράγματα, αλλά ανυπομονώ να μάθω τα πάντα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags