Facebook Pixel Ψάχνουν επειγόντως χρήματα σε μεγάλη ομάδα...
Μπάσκετ
| 2017-08-28 11:41:00

Ψάχνουν επειγόντως χρήματα σε μεγάλη ομάδα...

Ψάχνουν επειγόντως χρήματα σε μεγάλη ομάδα...

Ο πρόεδρος του συλλόγου με δικές του πρωτοβουλίες βρίσκεται προς αναζήτηση χορηγιών για να εισρεύσει "ζεστό" χρήμα στα ταμεία...

Ο λόγος για τον Λευτέρη Αρβανίτη στην ΚΑΕ Άρης...

Οι σοβαρές ανελαστικές οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ, που πρέπει μέχρι τέλος τους μήνα να τακτοποιηθούν για ν’ αποφευχθούν κίνδυνοι βιωσιμότητας, αναγκάζουν τον πρόεδρο της ομάδας ν’ αναπτύξει προσωπικές πρωτοβουλίες. Ειδικά από την στιγμή που και ο ίδιος φέρον το δικαίωμα υπογραφής στην ΚΑΕ, έχει σοβαρούς προσωπικούς κινδύνους ν’ αντιμετωπίσει λόγω των χρεών.

Σε διάστημα δέκα ημερών, ο Λευτέρης Αρβανίτης προχώρησε σε τρεις διαδοχικές συναντήσεις, προκειμένου να φέρει στην ΚΑΕ συμφωνίες που θα μπορούσαν να δώσουν οικονομικές "ανάσες" στην ομάδα. Η πρώτη συνάντηση έγινε μ’ εκπροσώπους της Turkish Airlines στην Ελλάδα, στους οποίους ο Αρβανίτης ανέλυσε ένα πλάνο με συγκεκριμένες δυνατότητες συνεργασίας της αεροπορικής εταιρείας με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (χορηγία σε φανέλα, σορτσάκι, γήπεδο, ονοματοδοσία κλπ.) το οποίο άρεσε ιδιαίτερα. Η δεύτερη χρονικά συνάντηση, έγινε με τον επιφανή Αρειανό επιχειρηματία Βαγγέλη Βουτσά, ο οποίος επένδυσε στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Σύλλογο. Ο κ. Βουτσάς, εξαιρετικός επιχειρηματίας στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και των ειδών διατροφής, άκουσε με προσχή τον Αρβανίτη και τις δυνατότητες συνεργασίας που του παρέθεσε και συμφώνησαν να τα ξαναπούν άμεσα.

Η τρίτη και πιο πρόσφατη, έγινε την περασμένη Τετάρτη επί Αθηναϊκού εδάφους. Ο Αρβανίτης επισκέφθηκε τα γραφεία της EPSILONET A.E. εταιρείας με δυναμική παρουσία στην βιομηχανία παραγωγής λογισμικού γι τον ιδιωτικό τομέα, εισηγημένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με 350 και πλέον εργαζόμενους, με προϊόντα που τα εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε στην έδρα της εταιρείας στην Λεωφόρο Συγγρού, αναλύοντας το χορηγικό πλάνο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στους ανθρώπους της και περιμένοντας τις αποφάσεις τους.

Πηγή: "ΑΡΗΣ Είσαι" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags