Facebook Pixel "Τι να πω εγώ; Να είμαστε πιο θυμωμένοι"!
| 2017-09-02 20:20:00

"Τι να πω εγώ; Να είμαστε πιο θυμωμένοι"!

"Τι να πω εγώ; Να είμαστε πιο θυμωμένοι"!

Τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς για την ήττα της Ελλάδας από την Γαλλία;

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η Γαλλία ήταν εύστοχη από την περιφέρεια, το πρόβλημα μας ήταν στην άμυνα, τι να πω εγώ, το σκορ τα λέει όλα».

Για τα φάουλ: «Θέλει εξυπνάδα για να διαχειριστείς τα φάουλ. Εμείς κάναμε κακή διαχείριση. Διεκδικήσαμε τους εαυτούς μας με τις τεχνικές ποινές που δεχθήκαμε, βέβαια όλα αυτά είναι αντιδράσεις σε σφυρίγματα, που αν ήταν αλλιώς ίσως μας φέρνανε ακόμα πιο κοντά. Θέλουμε βελτίωση και κοιτάμε μπροστά.

Για το σχήμα: «Είναι στις επιλογές μας το χαμηλό σχήμα. Μας βγήκε σήμερα αλλά για να πας μπροστά πρέπει να έχεις όλους τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες μας είναι πολύτιμοι δεν έχουμε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Για το αν θα διδαχθούν πράγματα από την ήττα: «Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε την ήττα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα μεγάλο επιμέρους να γίναμε ανταγωνιστικοί. Είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες. Όλοι είναι θυμωμένοι και πρέπει να το βγάλουμε αυτό με τους Σλοβένους.

Οι Γάλλοι μπήκαν αποφασισμένοι και δυνατά όλες τις φάσεις. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς αύριο για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας είναι η επόμενη φάση, από εκεί και πέρα δεν ξέρεις. Μπορεί να βγεις 4ος και να βρεθείς με κακή ομάδα, που όμως έκανε καλή πορεία στον όμιλο. Εμείς θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνατότητες μας με καλές ομάδες. Τώρα θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι με τους Σλοβένους και να πάρουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία».

Για το ρόστερ των Σλοβένων: «Είναι μια ομάδα που άμα δεις το ρόστερ της, μοιάζει με Γαλλία, όντας πιο συγκροτημένοι. Δεν έχω δει την ομάδα, απλά ποντάρω στους παίκτες να τους διαβάσουμε καλύτερα. Όλοι προσοχή, πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags