Facebook Pixel Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι για τον Σλούκα
| 2017-09-03 19:06:00

Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι για τον Σλούκα

Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι για τον Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα με την Σλοβενία και τόνισε ότι το μόνο που έχει σημασία σε αυτή τη φάση είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την ήττα από τη Σλοβενία: «Είναι κρίμα, γιατί ελέγξαμε το παιχνίδι, το πήγαμε εκεί που θέλαμε. Δεν επιτρέπεται να τρώμε τόσο εύκολα καλάθια στα τελευταία πέντε λεπτά. Χάσαμε και κάποιες κρίσιμες επιθέσεις που έκριναν το παιχνίδι. Μας στοίχισε κυρίως η άμυνα στο τελευταίο 5λεπτο, που δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη διάρκεια του ματς».

Για το αν νιώθουν την πίεση να αυξάνεται: «Δεν μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο. Σε όλους τους ομίλους γίνεται χαμός. Έχουν χάσει όλοι. Από την αρχή ο στόχος είναι να περάσουμε, με την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Έχουμε ακόμα δύο δυνατά παιχνίδια με τη Φινλανδία και την Πολωνία, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε».

Για το αν επηρέασε την αυτοπεποίθηση της ομάδας η εξέλιξη του ματς: «Η αυτοπεποίθηση της ομάδας είναι ίδια, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Η σημερινή ήττα πονάει γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεχτήκαμε εύκολα καλάθια που δεν επιτρέπονται».

Για το ότι έκαναν καλή εμφάνιση, αλλά δεν πήραν τη νίκη: «Η ουσία είναι η νίκη, αλλά η ομάδα χτίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν σημαντική μια νίκη σήμερα, δεν τα καταφέραμε και είναι κρίμα. Κάναμε ό,τι είχαμε σχεδιάσει, αλλά στα τελευταία λεπτά το πετάξαμε. Έχουμε μια μέρα να δουλέψουμε για το ματς με τη Φινλανδία, η οποία έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε τη Φινλανδία και να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση. Μόνο για την πρόκριση πρέπει να μιλάμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags