Facebook Pixel Η... δικαιολογία του Μίσσα για την ήττα και το πρόβλημα της Εθνικής!
| 2017-09-05 22:23:00

Η... δικαιολογία του Μίσσα για την ήττα και το πρόβλημα της Εθνικής!

Η... δικαιολογία του Μίσσα για την ήττα και το πρόβλημα της Εθνικής!

Διαβάστε τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τη Φινλανδία...

Ο Κώστας Μίσσας τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται συγκέντρωση για να νικήσει την Πολωνία, ενώ υποστήριξε πως οι διεθνείς μας ένιωθαν πολύ πίεση και άγχος στο σημερινό παιχνίδι με τη Φινλανδία.

Παράλληλα, ο κ. Μίσσας τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής μας πρέπει να προσέξουν αφού το παιχνίδι με τον Πολωνία θα είναι πολύ σκληρό, ενώ παραδέχθηκε ότι η ομάδα είχε πρόβλημα με τους ψηλούς.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Είχαμε πολύ άγχος και πίεση. Έχουμε ένα παιχνίδι τελικό μπροστά μας. Χάσαμε κάποιες βολές και lay up. Είχαμε πίεση. Για να κερδίσουμε αύριο πρέπει να παίξουμε καλά και με συγκέντρωση. Αυτό είναι το πιο βασικό στην παρούσα φάση.

Είχαμε πρόβλημα με τους ψηλούς και χαμηλώσαμε το σχήμα. Παίξαμε άμυνα με αλλαγές και καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και για την αναμέτρηση με την Πολωνία. Γι αυτό ο Κώστας (Σλούκας) έπαιξε στο τέλος».

Για την Πολωνία: «Είναι τελικός. Έχουν καλή ομάδα και παίζουν έξυπνα. Το πρόβλημα είναι πως παίζουν με 4 κοντούς και έναν ψηλό. Πρέπει να προσέξουμε. Τα παιχνίδια αυτά είναι 100% σκληρά. Όποιος το θέλει περισσότερο κερδίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags