Facebook Pixel Τα είπε όλα για Ζαμπράνο ο Μαρκαριάν
| 2017-09-06 10:58:00

Τα είπε όλα για Ζαμπράνο ο Μαρκαριάν

Τα είπε όλα για Ζαμπράνο ο Μαρκαριάν

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Περού και γνωστός μας από τη θητεία του στη χώρα μας μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα Metrosport:

-Μπορείτε να μας εξηγήσετε μερικά πράγματα για το στυλ του Ζαμπράνο;

«Ο Κάρλος είναι ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός. Έχει πολύ καλή τεχνική, καλή πάσα ενώ είναι εξαιρετικός και στο ψηλό παιχνίδι. Είναι ένας αμυντικός που ξέρει μπάλα και έχει και το γκολ, είτε με κεφαλιές, είτε με σουτ. Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

-Όταν ήσασταν ομοσπονδιακός προπονητής στο Περού γιατί ο Ζαμπράνο ήταν συνεχώς στις κλήσεις σας;

«Όταν ήμουν στην Εθνική Περού ήταν συνεχώς βασικός ο Ζαμπράνο, τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη. Βέβαια υπήρχαν πολλές δυσκολίες σε αυτό το διάστημα. Κάποιες φορές είχε τραυματισμούς ενώ άλλες είχε θέματα με την ομάδα του (σ.σ. Σάλκε). Πολλές φορές δεν του έδιναν την άδεια να έρθει στην Εθνική ή έπαιρνε άδεια με μεγάλη δυσκολία».

-Τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ;

«Δεν ξέρω το ρόστερ του ΠΑΟΚ παρότι προσπαθώ να ενημερώνομαι για το ελληνικό προδόσφαιρο. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με δυο νίκες στο πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΟΚ είχε μια απώλεια στον Λεβαδειακό. Ο Ζαμπράνο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και σίγουρα έχει να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags