Facebook Pixel Γκάλης: "Περήφανος για μένα και την Ελλάδα"
| 2017-09-08 08:40:00

Γκάλης: "Περήφανος για μένα και την Ελλάδα"

Γκάλης: "Περήφανος για μένα και την Ελλάδα"

Ο Νίκος Γκάλης με δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την ένταξή του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και τόνισε ότι η διάκριση τιμά τον ίδιο αλλά και το ελληνικό μπάσκετ στο πρόσωπό του.

Για την ένταξή του στο Hall of Fame: «Είναι οπωσδήποτε σπουδαία στιγμή, η κορυφαία στιγμή για έναν μπασκετμπολίστα που έχει σταματήσει την καριέρα του. Δεν μπορείς να φτάσεις σε πιο ψηλό σκαλί από αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανος και εγώ και η οικογένειά μου που ανήκουμε σε αυτό το κλαμπ της ελίτ που είναι το Hall of Fame. Όμως νιώθω υπερήφανος και για την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ, για το γεγονός ότι μπορώ να αντιπροσωπεύω τα χρώματα της Ελλάδας».

Για το γεγονός ότι είναι μόλις ο 6ος παίκτης που δεν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ και μπαίνει στο Hall of Fame: «Οπωσδήποτε είναι δύσκολο να είσαι εκτός ΝΒΑ και να μπεις, οπότε αυτό είναι κάτι έξτρα, κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα είναι ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο, πολύ glamorous και πολύ ωραίο. Είμαι πολύ περήφανος και για μένα και για την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags