Facebook Pixel Ο Γκετσεβίτσιους παρακαλάει να... πλακωθούμε!
| 2017-09-09 12:40:00

Ο Γκετσεβίτσιους παρακαλάει να... πλακωθούμε!

Ο Γκετσεβίτσιους παρακαλάει να... πλακωθούμε!

Το χιούμορ επιστράτευσε ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και μέλος της Εθνικής Λιθουανίας, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους τσακωμούς στην ελληνική ομάδα.

«Οι Έλληνες είναι θερμόαιμοι, τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο. Μπορεί κάποιοι να τσακωθούν, αλλά δεν θεωρώ πως αυτό θα επηρεάσει την ελληνική ομάδα. Πάντως αν αρχίσουν να πλακώνονται στο γήπεδο, θα είναι καλύτερα για μας», δήλωσε χαριτολογώντας ο άλλοτε σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού.

Όσο για την αποψινή αναμέτρηση δείχνει να υπολογίζει πολύ την ελληνική ομάδα. «Βλέπουμε τις αρετές και τις αδυναμίες τους. Ξέρουμε πως πηγαίνουν πολύ στο ποστ, έχουν πολύ υψηλού επιπέδου παίκτες που διεκδικούν τίτλους κάθε χρόνο στους συλλόγους τους και η τέταρτη θέση δεν λέει την αλήθεια για το επίπεδο της Ελλάδας. Είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Σλούκας και ο Καλάθης. Μπορεί κάποιος να είναι πρωταγωνιστής τη μία μέρα και κάποιος άλλος την επόμενη. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή», τόνισε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags