Facebook Pixel Aυτή είναι η ατάκα για τον Μίσσα που εξόργισε τον Ιωάννου και φώναζε... «την Ελλάδα θα τη σέβεστε»!
| 2017-09-09 23:30:00

Aυτή είναι η ατάκα για τον Μίσσα που εξόργισε τον Ιωάννου και φώναζε... «την Ελλάδα θα τη σέβεστε»!

Aυτή είναι η ατάκα για τον Μίσσα που εξόργισε τον Ιωάννου και φώναζε... «την Ελλάδα θα τη σέβεστε»!

Γιατί ξέσπασε ο σπίκερ λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης απέναντι στη Σλοβενία;

Ο Βαγγέλης Ιωάννου συνηθίζει να μεταδίδει με πολύ πάθος τους αγώνες της Εθνικής ομάδας και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά στην αναμέτρηση απέναντι στη Λιθουανία, όπου η Ελλάδα έπαιζε για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Μάλιστα, προς τέλος του αγώνα κι ενώ οι διεθνείς μας είχαν κλειδώσει τη νίκη, ο δημοφιλής σπίκερ ξέσπασε κατά τη διάρκεια της live περιγραφής και άρχισε να φωνάζει "την Ελλάδα θα τη σέβεστε, θα σέβεστε"!

Στη συνέχεια κι αφού επανέλαβε πολλές φορές τη συγκεκριμένη ατάκα, αποκάλυψε ότι αναφερόταν σε άκρως υποτιμητικές δηλώσεις που είχαν γίνει για την Εθνική μας πριν από το παιχνίδι.

Ποιες ήταν, όμως, αυτές οι δηλώσεις που έκαναν έξαλλο τον Βαγγέλη Ιωάννου;

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προπονητή της Λιέτουβος Ρίτας, Τόμας Πατσέσα, οποίος όντως χθες μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας.

"Όλες οι ομάδες έχουν αδύνατο σημείο και για την Ελλάδα είναι ο προπονητής της. Από όσο ξέρω, προέρχεται από το γυναικείο μπάσκετ και είχε μια θέση στην ομοσπονδία. Μίλησα με έναν Έλληνα που παρακολουθεί τα πάντα και είδα ότι είναι έξαλλοι με την ομοσπονδία γιατί ενώ υπήρχαν προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας, ο Κατσικάρης και ο Ζούρος, επέλεξαν έναν προπονητή που είχε να δουλέψει χρόνια, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντως παρότι το 2-3 είναι άσχημο, οι παίκτες της Ελλάδας δεν είναι καθόλου κακοί", είπε χαρακτηριστικά.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags