Facebook Pixel Συγκινητικός Πρίντεζης: "Στις χαρές και στις λύπες μαζί"!
| 2017-09-09 23:35:00

Συγκινητικός Πρίντεζης: "Στις χαρές και στις λύπες μαζί"!

Συγκινητικός Πρίντεζης: "Στις χαρές και στις λύπες μαζί"!

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε μια τρομερή δήλωση μετά την τεράστια πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο νοκ άουτ παιχνίδι. Πρέπει από αύριο να προετοιμαστούμε για το επόμενο», σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Στις χαρές και στις λύπες πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Εκπροσωπούμε την Ελλάδα, όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κανείς δεν θέλει να χάσει. Σίγουρα στον πρώτο γύρο οι εμφανίσεις μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε, όλοι έχουμε φιλότιμο και όλοι δίνουμε το 100% και το αποδείξαμε σήμερα».

Ερωτηθείς για τη τεράστια διάκριση του Νίκου Γκάλη, τόνισε: «Τεράστια τιμή για όλη την Ελλάδα. Όλοι ξέρουμε τι είναι ο Νίκος Γκάλης. Δυστυχώς τον πρόλαβα στο τέλος της καριέρας του, αλλά ξέρω πολύ καλά τι έχει κάνει. Το ότι βρίσκεται εκεί, του αξίζει 100% και για τη δουλειά και για τη νοοτροπία του. Του αξίζει ένα κομμάτι της σημερινής νίκης του ανήκει και το ξέρει και αυτός, δεν χρειάζεται να του την αφιερώσουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags