Facebook Pixel Ο Μίσσας απάντησε στις ειρωνείες των Λιθουανών και διάλεξε αντίπαλο για την Τετάρτη!
| 2017-09-10 00:06:00

Ο Μίσσας απάντησε στις ειρωνείες των Λιθουανών και διάλεξε αντίπαλο για την Τετάρτη!

Ο Μίσσας απάντησε στις ειρωνείες των Λιθουανών και διάλεξε αντίπαλο για την Τετάρτη!

Τα υποτιμητικά σχόλια των Λιθουανών δεν έμειναν… αναπάντητα από τον Κώστα Μίσσα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πέρασε στην αντεπίθεση μετά τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας, λέγοντας πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έπρεπε να ήξεραν λίγο καλύτερα την πορεία που έχει στο μπάσκετ της χώρας μας.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Το σημαντικό σε παιχνίδια νοκ άουτ που είναι δύσκολα είναι η προετοιμασία. Προετοιμαστήκαμε ψυχολογικά και πνευματικά. Το κλειδί είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ. Η Λιθουανία ήταν δεύτερη σε επιθετικά ριμπάουντ. Το βασικό για εμάς ήταν να σταματήσουμε τα πικ εν ρολ.

Κάθε στιγμή ήμασταν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και όλοι το πιστεύαμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές και δίχως να παίζουμε καλά, περάσαμε το... δεύτερο νοκ άουτ μετά την Πολωνία. Προχωράμε με περηφάνια και κμε ηρεμία, γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε».

Παράλληλα, απάντησε σε όσους τον κατηγορούσαν: «Είμαι περήφανος που προπόνησα γυναίκες. Υπάρχουν καλές γυναικείες ομάδες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ήξεραν την ιστορία μου στον χώρο με μετάλλια και διακρίσεις. Τώρα άρχισαν να διαβάζουν ιστορία μετά από αυτό το παιχνίδι»

Εν συνεχεία στην κάμερα της ΕΡΤ είπε: «Προφανώς από την Ελλάδα θα το είπε κάποιος, γιατί είπαν ότι κάποιος από την Ελλάδα τους το είπε. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά σήμερα και τους έκαναν να ... διαβάσουν ιστορία. Υπάρχει τέτοια λογική και διαδικασία, για εμάς την ελληνική φυλή, είναι να μην την... τσιγκλίσεις. Αρχίζει να αλλάζει μορφές, να ενώνεται.

Σε οτιδήποτε πλάνο είχαμε υπήρχε μια απόλυτη υποστήριξη από κάθε παιδί σε αυτό το κομμάτι. Και ο Παπαγιάννης και ο Μπουρούσης σταματούσαν τον Βαλαντσιούνας στο ένας εναντίον ενός, δεν χρειάστηκε να πάμε σε βοήθειες. Στη δεύτερη περίοδο πυο δεν έβαλαν εύκολα σκορ, πιέσαμε στην άμυνα. Ήμασταν πιο ήρεμοι και είχαμε καλύτερες επιλογές. Τώρα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο». 

Για το αν θα ήθελε περισσότερο κόσμο στην εξέδρα: «Θα θέλαμε κόσμο, αλλά θα θέλαμε και την Ρωσία».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags