Facebook Pixel Aτάκα Βουγιούκα για Ντένμον και Σίνγκλετον - Αναφορά και στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!
| 2017-09-15 23:03:00

Aτάκα Βουγιούκα για Ντένμον και Σίνγκλετον - Αναφορά και στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Aτάκα Βουγιούκα για Ντένμον και Σίνγκλετον - Αναφορά και στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι είπε ο Ίαν Βουγιούκας για το φιλικό με την Ούνικς, τους παίκτες που του έκαναν εντύπωση, αλλά και για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά είπε: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όχι μόνο γιατί χάσαμε, αλλά γιατί δεν παίξαμε και καλό μπάσκετ. Παίξαμε ίσως και χειρότερα από τις προπονήσεις. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, αλλά η Ούνικς είχε περισσότερες λύσεις».

Για το ποσοστό ετοιμότητας του νέου Παναθηναίκού: «30%. Πολύ χαμηλό. Είναι ακόμα 2-3 εβδομάδες για το πρώτο επίσημο. Θα έρθουν και οι διεθνείς της Εθνικής, θα μπει και ο Λεκαβίτσιους. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουμε χημεία. Έχουμε το ταλέντο και τα φόντα να παίξουμε καλά».

Για όσα κρατάει από την προετοιμασία: «Σαν παίκτης, ο Σίνγκλετον τον είχα ως αντίπαλο, αλλά όταν παίζει καλά είναι σε υψηλό επίπεδο. Και ο Ντένμον πολύ καλός. Ο κόουτς με έχει εντυπωσιάσει και έχει βάλει πολλά plays. Είναι έξυπνος και περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο κατά πόσο σκέφτονται αυτός και οι συμπαίκτες του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags