Facebook Pixel «Κάποιοι καβάλησαν το καλάμι»…
| 2011-01-16 17:36:00

«Κάποιοι καβάλησαν το καλάμι»…

«Κάποιοι καβάλησαν το καλάμι»…

«Κάποιος να τον μαζέψει!», είπε χτες ο Αργύρης Πεδουλάκης, φωτογραφίζοντας τον διαιτητή, Σπύρο Γκόντα, για τις αποφάσεις του στο ματς με το Μαρούσι.

Την Κυριακή (16/1) λοιπόν η ομάδα των δυτικών προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση ιδιαίτερα καυστική κατά του Ελληνα ρέφερι.

«Κάποιοι μπορεί να έχουν καβαλήσει το καλάμι», τονίζει σε κάποιο σημείο της η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό πως σε κάποιες περιπτώσεις πληρώνεις ακριβά τα λάθη. Αν, όμως, δεν είναι λάθη δικά σου; Αν είναι λάθη άλλου; Κάποιου Σπύρου για παράδειγμα, τότε τι γίνεται;

Και αν αυτός ο Σπύρος -μέσα σε μια δύσκολη εποχή για όλους, για το άθλημα, για τους επαγγελματίες του χώρου- αντί να σφυρίζει... αδιάφορα, σφυρίζει επιλεκτικά; Αν σφυρίζει στοχευμένα, μονομερώς και ταυτόχρονα επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά;

Μπορεί κάποιοι να έχουν καβαλήσει το καλάμι!

Εμείς, πάντως, δεν είμαστε αιθεροβάμονες ούτε άνοες. Ξέρουμε ότι δεν προσφέρουμε σωστή υπηρεσία στο άθλημα με τέτοιες ανακοινώσεις, αλλά και η «σιωπή των αμνών» δε μας ταιριάζει, δεν ταιριάζει στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαιτητής πρέπει να τιμά την αποστολή του και τις (όποιες) περγαμηνές του, εφαρμόζοντας πιστά και προς κάθε κατεύθυνση τον κανονισμό. Ισοκατανομή σφυριγμάτων ζητάμε και σωστή συμπεριφορά, όχι κάτι σαν αυτά που νιώσαμε στο πετσί μας από τον Σπύρο Γκόντα στο κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου.

Σε καμιά περίπτωση δε θα θέλαμε ο συγκεκριμένος ρέφερι να θεωρηθεί ανεπιθύμητος στο Περιστέρι, όμως ο ίδιος με τη ελλειμματική του συμπεριφορά αδικεί κατάφωρα τη διαιτησία και τον εαυτό του».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags