Facebook Pixel Έλληνας άσος θέλει να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του!
| 2017-09-19 16:09:00

Έλληνας άσος θέλει να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του!

του Κώστα Γκόντζου
Έλληνας άσος θέλει να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του!

Ποιος γνωστός παίκτης χτύπησε την πόρτα της παλιάς του ομάδας για να γυρίσει πίσω;

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει να παίξει μπάσκετ από τη σεζόν 2015-16 και έχει σκεφτεί ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Φαίνεται ότι δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Ο «Big Sofo» στα 32 του -σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ»- φιλοδοξεί να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στη Stoiximan.gr Basket League, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αρη!

Ο Σχορτσιανίτης δεν έχει καταφέρει να παίξει ξανά μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να πείσει τον Αρη ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ.

Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Βασίλη Καββαδά, ο Παναγιώτης Γιαννάκης φέρεται να έχει στραφεί στην περίπτωση του 32χρονου σέντερ, ο οποίος από τη μεριά του θέλει να παίξει ξανά για τον «δράκο», καθώς και να φορέσει τη φανέλα του Αρη έπειτα από 12 χρόνια.

Ο «Big Sofo» ήταν παίκτης του Αρη και τη σεζόν 2004-05, όταν ο 19χρονος, τότε, σέντερ είχε 5,8 πόντους σε 11,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags