Facebook Pixel Γιατί αναφέρθηκε στον Γκάλη ο Σπανούλης;
| 2017-09-20 14:21:00

Γιατί αναφέρθηκε στον Γκάλη ο Σπανούλης;

του Κώστα Γκόντζου
Γιατί αναφέρθηκε στον Γκάλη ο Σπανούλης;

Για την φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ αναφέρθηκε και στον τεράστιο Νίκο Γκάλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι δεν έχει ως στόχο να ξεπεράσει τον Γκάλη, μιλώντας στην media day για την Ευρωλίγκα.

«Μια καινούργια σεζόν με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά των προπονητών πιο δύσκολη. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και γίνεται σκληρή δουλειά. Όλοι εγκλιματίζονται στην ομάδα και οι περισσότεροι ξέρουν που έχουν έρθει. Η ομάδα πέρυσι έφτασε σε έναν τελικό και θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι καλά με το κορμί μου. Σκοπός είναι να δούμε τι θα κάνει η ομάδα και όχι εγώ. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε στη Nova.

Όσον αφορά για το αν στοχεύει στο να προσπεράσει τον Γκάλη στον πίνακα των σκόρερ τόνισε: «Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη στους πόντους. Όταν παίζεις αυτό που κοιτάς είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι καλά και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είναι πετυχημένη η σεζόν». 

Ερωτηθείς για το τι θα ήθελε να αλλάξει από την περσινή σεζόν απάντησε: «Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην ήταν τραυματίες δυο βασικοί παίκτες και να μην ήμουν άρρωστος κατά τη διάρκεια των τελικών».

Σχετικά με το αν θα μεγαλώσει το rotation στον Ολυμπιακό είπε: «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό οι προπονητές. Πολλές φορές εξαρτάται από το παιχνίδι. Δε μπορείς από τώρα να πεις πως θα παίξεις. Θα χρειαστεί μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ την εφετινή σεζόν. Είναι μεγάλη η σεζόν».

Τέλος, τόνισε για την εφετινή Euroleague: «Δε φοβάμαι κάποιον και τους σέβομαι όλους. Οι μισές ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags