Facebook Pixel Αποκαλυπτικός Πρίντεζης: «Γι’ αυτό χάσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ»
| 2017-09-20 17:09:00

Αποκαλυπτικός Πρίντεζης: «Γι’ αυτό χάσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ»

του Κώστα Γκόντζου
Αποκαλυπτικός Πρίντεζης: «Γι’ αυτό χάσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ»

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τα όσα έγιναν στην περσινή σεζόν, για τους στόχους της νέας και φυσικά για τις μεταγραφές που έκανε η διοίκηση.
 

Κατά την διάρκεια της Media Day της EuroLeague στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στα κανάλια Novasports. Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας, τονίζοντας πως φέτος έγιναν προσεκτικές κινήσεις, ενώ επεσήμανε πως είναι σε μία ομάδα-παρέα την οποία και αγαπάει.

Για το αν έχει αλλάξει τρόπο σκέψης αφότου έγινε πατέρας: "Το σκέφτεσαι και το συνειδητοποιείς, ότι αλλάζουν οι προτεραιότητες,τα θέλω και τα πιστεύω σου, πλέον έχουν σημασία τα θέλω του παιδιού.Είναι μία πάρα πολύ ωραία στιγμή, πλέον μπήκα κι εγώ στο κλαμπ των γονέων και ζω αυτό το πάρα πολύ ωραίο και και χαρμόσυνο γεγονός".

Για την νέα κατεύθυνση που δείχνει να παίρνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρσι: "Γενικότερα έγιναν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Έχουμε έναν κορμό όπου είμαστε 6-7 παίκτες μαζί εδώ και χρόνια, οπότε ο ξένος είναι πιο εύκολο να μάθει τον ρόλο του και να προσαρμοστεί. Ουσιαστικά δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν ξέρω αν έγιναν σωστές ή λάθος, κινήσεις, αυτό θα φανεί στο τέλος από εμάς. Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχουμε την υγεία μας. Μέχρι τώρα η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά απ' οτι μαθαίνω. Τώρα μπαίνουμε κι εμείς και πρέπει να να γίνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ομάδα".

Για την προετοιμασία για την Euroleague: "Όσο περνούν τα χρόνια γίνεται λιγότερος ο χρόνος προετοιμασίας. Αν μπαίναμε 4αδα με την Εθνική θα είχαμε ακόμα λιγότερες μέρες. Εκτός του Στρέλιενκς κι εγώ και ο Κώστας, ο Ιωάννης και ο Βαγγέλης ξέρουμε τα συστήματα και τι θέλει η ομάδα από εμάς. Του Στρέλνιεκς ίσως του φανούν βουνό στην αρχή, αλλά η ομάδα έιναι ξεκάθαρα δομημένη και δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το περσινό δικό του φινάλε και αν φέτος θα χρειαστεί διαχείριση των λεπτών συμμετοχής: "Για όλους όλη τη χρονιά από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο δεν υπάρχει περιθώριο ήττας. Πέρσι δεν ήξερες πώς να το διαχειριστείς, ενώ άλλες χρονιές μέχρι τον Δεκέμβριο είχες κάνει 2-3 νίκες και μετά περίμενες τους ''16''. Είχαμε πολύ καλή χρονιά εκτός των τελικών, όπου αδειάδασμε μετά από το Final Four και όλοι ''μείναμε'' στο τέλος δυστυχώς. Είχαμε πάρει όμως πολύ νωρίς το πλεονέκτημα σε ένα μαραθώνιο, όμως είναι λίγο άσχημο το ότι παρ' όλο που κάναμε πολλά χάσαμε στον τελικό της Euroleague και χάσαμε τον πέμπτο τελικό. Μένει άσχημη γεύση αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός.  Πρέπει να κάνεις αυτοκριτική και να γίνεσαι καλύτερος κάθε χρόνο. Μόνο έτσι κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν πρέπει να βρίσκεις δικαιολογίες γιατί έτσι δεν κερδίζεις κάτι".

Για το γεγονός ότι έχει ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό: "Πάντα λειτουργώ βάσει ενστίκτου εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου.Είχα πάρει προ δεκαετίας μία απόφαση να πάω στη Μάλαγα. Δεν το μετανώνω, έμαθα πολλά, ωρίμασα και δούλεψα ατομικά. Μετά δεν βρήκα κάποιον λόγο να φύγω από εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αγαπάω την ομάδα. Είμαστε μία παρέα και τα τελευταία χρόνια γίνεται μία καταπληκτική προσπάθεια. Παίξαμε 4 Final Four και πήραμε τρία πρωταθλήματα. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που παίζω εδώ, μακάρι να έχω την υγειά μου και να προσφέρω όσα περισσότερα χρόνια μπορώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags