Facebook Pixel Οι ατάκες Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό και το «ευχαριστώ»
| 2017-09-20 19:47:00

Οι ατάκες Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό και το «ευχαριστώ»

του Κώστα Γκόντζου
Οι ατάκες Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό και το «ευχαριστώ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στο ΣΕΦ για το ματς που διοργανώνει προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Ολυμπιακός.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στο ΣΕΦ και συνεχάρη τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ματς που διοργάνωσαν προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ θυμήθηκε και τις δικές τους ξεχωριστές στιγμές.

Μιλώντας στην κάμερα της «Cosmote TV» με... μεταφρασή τον Δημήτρη Ιτούδη, ο «Ζοτς» δήλωσε για τον Ίβκοβιτς: «Όχι μόνο φίλοι... Έχουμε ξεχωριστή σχέση, οικογενειακή. Είμαστε κουμπάροι και χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Λυπάμαι που ήρθαμε σε αυτό το σημείο και ο Ίβκοβιτς αποχωρεί. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ και κάθε μερά θα μιλάμε για αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Η φιλία μας πάντα ξεπερνούσε όσα ζήσαμε στο παρκέ» και συμπλήρωσε:

«Όταν με κάλεσε ο "Ντούντα" να παίξω στην εθνική ήταν κάτι ιδιαίτερο. Τότε ξεκίνησε η σχέση μας, ήταν ο δάσκαλός μου».

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα ήθελε να πει στον Σέρβο κουμπάρο του, απάντησε: «Όλη την αγάπη, όλα τα συναισθήματα. Εύχομαι να βρισκόμαστε λίγο περισσότερο τώρα, δεν μας επέτρεπαν οι υποχρεώσεις να είχαμε όσες συναντήσεις θέλαμε».

Επιπλέον, τόνισε: «Δεν έχει σημασία η αθλητική αντιπαλότητα. Πάντα σεβόμασταν τον αντίπαλό μας όταν ερχόμασταν εδώ, αυτόν έχουμε και τώρα. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που ετοίμασαν αυτό το παιχνίδι προς τιμήν του "Ντούντα" για να δώσουν ένα ξεχωριστό τέλος στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags