Facebook Pixel Φοβερή ατάκα του Σφαιρόπουλου για «Ντούντα»
| 2017-09-20 22:22:00

Φοβερή ατάκα του Σφαιρόπουλου για «Ντούντα»

του Κώστα Γκόντζου
Φοβερή ατάκα του Σφαιρόπουλου για «Ντούντα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην κίνηση να παραχωρήσει τον πάγκο του Ολυμπιακού στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον οποίον και αποθέωσε.

"Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου η βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός θρύλου παγκοσμίου επιπέδου. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση και ο αγώνας και όσα συνέβησαν στον αγώνα. Όλοι ήρθαν εδώ για να τιμήσουν τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ήταν τιμή για εμάς να παίξουμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Θεώρησα καλό και πήρα την πρωτοβουλία να τον καλέσω στο τέλος στον πάγκο του Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι ο χρόνος έπρεπε να σταματήσει στην ομάδα που πήρε την Euroleague", είπε ο Σφαιρόπουλος στην «Cosmote TV» και συμπλήρωσε:

"Έχει αφήσει το στίγμα του και στο ελληνικό μπάσκετ. Ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε κοντά μας από τα πρώτα του βήματα. Βοήθησε πολύ το ελληνικό μπάσκετ. Μάθαμε πολλά παρακολουθώντας τον τρόπο του. Είναι ένας προπονητής που βοήθησε το μπάσκετ να εξελιχθεί. Εύχομαι να μείνει κοντά στο μπάσκετ, πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει στο άθλημα που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags