Facebook Pixel Αποθέωση και "μπηχτές" για το παρελθόν από τους Αγγελόπουλους....
Μπάσκετ
| 2017-09-20 23:17:00

Αποθέωση και "μπηχτές" για το παρελθόν από τους Αγγελόπουλους....

του Κώστα Γκόντζου
Αποθέωση και "μπηχτές" για το παρελθόν από τους Αγγελόπουλους....

Ο αδελφοί Αγγελόπουλοι μετά το φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος θυμήθηκε και τα... παλιά.  

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε αν το 1997 περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο 20 χρόνια μετά και απάντησε: «Ποτέ δεν το είχαμε σκεφτεί. Τότε ήμασταν τρελαμένοι φίλαθλοι. Τώρα είμαστε τρελαμένοι από άλλο πόστο. Μεσολάβησαν χρόνια χωρίς επιτυχίες. Το 2012 ζήσαμε την κορυφαία στιγμή στην πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι και πολύ ευτυχισμένοι», με τον αδελφό του, Παναγιώτη, να συμπληρώνει:

«Ποτέ δεν το είχαμε σκεφτεί. Τότε ήμασταν τρελαμένοι φίλαθλοι. Τώρα είμαστε τρελαμένοι από άλλο πόστο. Μεσολάβησαν χρόνια χωρίς επιτυχίες. Το 2012 ζήσαμε την κορυφαία στιγμή στην πρόσφατη ιστορία του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι και πολύ ευτυχισμένοι».

Σε ερώτηση για τον... κανόνα που θέλει τον Ίβκοβιτς να μην δουλεύει δύο φορές στην ίδια ομάδα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Ο κανόνας έσπασε για χάρη του Ολυμπιακού. Κάναμε μεγάλη συζήτηση και πείστηκε. Το πιστέψαμε όλοι μαζί και έγινε».

Από την μεριά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Έτσι έγινε. Είναι καλοκαίρι του 2010. Χάσαμε τον τελικό στην Ελλάδα με τον τρόπο που έγινε, με το μεγαλύτερο μπάτζετ που είχαμε. Κάναμε μια συζήτηση με τον Ίβκοβιτς. Από το 2010-2011 αρχίζει η μείωση στο μπάτζετ. Θυμάστε πώς αποκλειστήκαμε από την Σιένα. Καθίσαμε με τον Ίβκοβιτς και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για τη χρονιά 2011-2012 και μέσα στη χρονιά βελτιώσαμε την ομάδα και έφτασε στους στόχους της».

Έπειτα, ανέφερε για όσους έδωσαν το «παρών» στο ΣΕΦ: «Ο Ίβκοβιτς είναι ζωντανή ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η βραδιά δίνει μήνυμα πάνω από όλα ότι παλεύουμε για τους τίτλους πάντα, αλλά ξέρουμε να τιμούμε και τους αντιπάλους, όπως μας τίμησαν και αυτοί. Ο Ίβκοβιτς αποσύρθηκε εδώ στο ΣΕΦ έχοντας πάρει πρωτάθλημα το 2012. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει, όχι για να χωρίσει. Ο Ολυμπιακός ξέρει να τιμάει», δίνοντας την... ασίστ στον αδελφό του, ο οποίος επισήμανε πως:

«Όποιος ήταν εδώ είτε παίκτης, είτε προπονητής, είτε ήρθε για να τιμήσει τον Ίβκοβιτς, στο βάθος του μυαλού του ονειρεύεται να ζήσει κάτι τέτοιο. Μακάρι να το ζήσουν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags