Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Πασκουάλ για το «θρίλερ» με Εφές!
| 2017-09-23 00:10:00

Φοβερή ατάκα Πασκουάλ για το «θρίλερ» με Εφές!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Πασκουάλ για το «θρίλερ» με Εφές!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού έπειτα από δυο παρατάσεις.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως τελικά επικράτησε της Εφές με 102-97 σε φιλικό που κρίθηκε μετά από δυο παρατάσεις.
Έτσι, ο Τσάβι Πασκουάλ «πέταξε» εμπνευσμένη ατάκα στην κάμερα της Cosmote TV, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Κάποιες φορές φαινόταν πως δεν θέλουμε να κερδίσουμε απόψε!». Τόνισε, πάντως, ότι οι Πράσινοι έπαιξαν καλύτερα από τα προηγούμενα φιλικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Κάποιες φορές φαινόταν πως δεν θέλουμε να κερδίσουμε απόψε! Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν οι ελεύθερες βολές, είχαμε πολύ κακά ποσοστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε αυτό το σημείο της σεζόν και ελπίζουμε πως στο μέλλον θα κλείνουμε τα παιχνίδια καλύτερα απ’ ότι σε αυτό».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών: «Δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Η γενική εικόνα μας όμως ήταν καλύτερη. Μπορεί να χάσεις, μπορεί να κερδίσεις αλλά σε επίθεση και άμυνα παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά του, ο Κένι Γκάμπριελ τόνισε το εξής:

«Ήταν μια μεγάλη νύχτα. Παίξαμε καλά, αλλά δεν μπήκαν οι βολές. Πρέπει να δούμε πάλι το παιχνίδι σε βίντεο, να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε. Θέλαμε να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε ένα φιλικό ακόμα την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε έτοιμοι για την σεζόν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags