Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέρασαν 12 χρόνια από το «Βάλτο αγόρι μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-24 11:17:00

Πέρασαν 12 χρόνια από το «Βάλτο αγόρι μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέρασαν 12 χρόνια από το «Βάλτο αγόρι μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια ο Διαμαντίδης το… έβαλε κι άπαντες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την ΕΠΙΚΗ ανατροπή της Εθνικής μας ομάδας!

Ημιτελικός Eurobasket 2005. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γαλλία και το ματς… στραβώνει. Όλα δείχνουν πως μένουν εκτός τελικού και στο κάρφωμα του Μπορίς Ντιαό άπαντες πίστεψαν ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε. Το σκορ στο 55-62 υπέρ των Γάλλων και μόλις 47’’ απομένουν.

Όλοι; Λάθος! Όσοι ήταν στο παρκέ -παίκτες και προπονητικό τιμ- δεν τα παράτησαν κι έκαναν μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του αθλήματος! Παπαλουκάς και Ζήσης ηγήθηκαν, με τον Διαμαντίδη να παίρνει το κρίσιμο σουτ. “Βάλτο αγόρι μου” φώναξε ο Σκουντής κι η μπάλα κατέληξε στο καλάθι των Γάλλων! “Το βαλε!!! Το βαλε!!!” ακούγεται η φωνή του Χατζηγεωργίου κι οι πανηγυρισμοί μόλις είχαν ξεκινήσει!

Ο Ριγκοντό δεν κατάφερε να κάνει τίποτα και το συρτάκι άρχισε!

Ελλάδα (Γιαννάκης): Σπανούλης, Διαμαντίδης 7(1), Παπαλουκάς 10, Χατζηβρέττας 3, Ζήσης 11, Κακιούζης 3(1), Βασιλόπουλος, Τσαρτσαρής, Φώτσης 4, Ντικούδης 14, Παπαδόπουλος 15, Μπουρούσης.
Γαλλία (Μπερζό): Πάρκερ 20(2), Φοτού, Ριγκοντό 6, Ντιαό 14(2), Φ. Πιετρούς 8, Ντιαρά, Τζιφά, Μ. Πιετρούς 6(2), Ζελαμπάλ 7(1), Ζιλιάν 2, Σμιτ 2, Βάις 1.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags