Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαινόμενος Γιαννακόπουλος για τα… σκουλήκια της Θ.13: «Είστε όλοι εναντίον μου»!
| 2017-09-25 20:47:00

Μαινόμενος Γιαννακόπουλος για τα… σκουλήκια της Θ.13: «Είστε όλοι εναντίον μου»!

Sportdog Team
Μαινόμενος Γιαννακόπουλος για τα… σκουλήκια της Θ.13: «Είστε όλοι εναντίον μου»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέα παρέμβασή του στο Instagram, δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω Instagram και πάλι αναφέρθηκε στην διαμάχη που έχει «ξεσπάσει» με μερίδα οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», ωστόσο επισήμανε πως «Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους», αλλά ξεκαθαρίσε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές!

Αναλυτικά:
 

«Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε: "Είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της 13 να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε;". Έχω να πω το εξής... Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας... Το τρίπτυχο διοίκηση - ομάδα - κόσμος μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης... Έτσι λοιπόν θα πρέπει και η 13 να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα χρησιμοποιώντας τον όρο Θύρα 13. Την πραγματική 13 την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της... Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει... Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους», ανέφερε ο Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags