Facebook Pixel Sportdog.gr | Λεκαβίτσιους για ντεμπούτο, Πασκουάλ και... selfies!
| 2017-09-27 11:00:00

Λεκαβίτσιους για ντεμπούτο, Πασκουάλ και... selfies!

Λεκαβίτσιους για ντεμπούτο, Πασκουάλ και... selfies!

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στους συμπατριώτες του για την προσαρμογή του στους πράσινους, την επιστροφή του στην ενεργό δράση και τις... φωτογραφίες!

Αναλυτικά:

«Η αποθεραπεία πάει αρκετά καλά, όπως προγραμματίσαμε. Ίσως πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε κιόλας. Αυτή την στιγμή δίνω έμφαση στην εκγύμνασηι, κάνω κάποιες ασκήσεις, ντρίμπλες και κοντινά σουτ. Σε μια εβδομάδα πιστεύω ότι θα μπορέσω να μπω στο πρόγραμμα της ομάδας και να ακολουθήσω μέρος του. Το πότε θα παίξω για πρώτη φορά είναι δύσκολο να το πω, αλλά πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα της Euroeague», είπε μεταξύ άλλων ο Λεκαβίτσιους.

Όσο για τον Τσάβι Πασκουάλ, σχολίασε: «Ο Τσάβι Πασκουάλ με εξέπληξε με το πόσο απλός είναι. Μπορώ να του μιλήσω όπως μιλάω σε έναν φίλο μου. Επίσης, παρατήρησα το πόσο σπουδαίος προπονητής είναι».

Για τη μέχρι τώρα ζωή του στην Αθήνα, απάντησε: «Ο κόσμος εδώ αγαπάει πολύ το μπάσκετ και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Πολύ συχνά, όταν παραγγέλνω φαγητό και μου το φέρνουν σπίτι, με αναγνωρίζουν και μου ζητάνε να βγούμε φωτογραφία. Είναι πολύ ωραίο αυτό».

Σε ερώτηση για το γιατί πήρε τον αριθμό 19, είπε: «Με αυτό τον τρόπο ήθελα να δείξω πόσο ευγνώμων είμαι στον Σάρας. Είναι προφανές πως χωρίς αυτόν, δεν θα βρισκόμουν τώρα στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να κάνω τον κόσμο να νομίζει πως είμαι ο επόμενος Σάρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags