Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Βουγιούκα: «Θα γίνουν μάχες»!
| 2017-10-01 14:42:00

Φοβερή δήλωση Βουγιούκα: «Θα γίνουν μάχες»!

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Βουγιούκα: «Θα γίνουν μάχες»!

Ο άσος του Παναθηναϊκού περιμένει τη νέα σεζόν!

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε κατά την διάρκεια της media day του Παναθηναϊκού Superfoods στο Eurohoops και είπε πολλά!

Ξεκινάτε με το ματς Κυπέλλου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πόσο δύσκολο είναι αυτό;

“Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα. Είναι ένα νοκ-άουτ ματς στο Κύπελλο εκτός έδρας. Είναι πάντα δύσκολο να ξεκινάς με τον Ολυμπιακό, όπως το ίδιο θα είναι και για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν το μπάσκετ που θα δούμε μέσα στην σεζόν. Όποιος θα είναι σε καλύτερη μέρα, βάλει τα σουτ, παίξει καλύτερη άμυνα και επειδή είναι θα έχει περισσότερες πιθανότητες”.

Είχατε πολλά απρόοπτα στην προετοιμασία σας και ατυχίες, σας έχει επηρεάσει αυτό;

“Σίγουρα αυτό που συμβαίνει στον Θανάση μας κάνει να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά, καθώς το πιο σημαντικό είναι να έχεις την υγεία σου. Ο Θανάσης περνάει πολύ άσχημα και είναι κάτι που έχει επηρεάσει όλη την ομάδα”.

Θεωρείς ότι έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στα φάιναλ φορ, όπως είχες συνηθίσει στην προηγούμενη σου θητεία και είναι αυτός ο κύριος στόχος σας;

“Έχουμε να πάμε 6 χρόνια και το θέλει όλος ο κόσμος να επιστρέψουμε. Θέλουμε πολύ να πάμε, σίγουρα είναι ένας από τους στόχους μας μαζί με το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά το φάιναλ φορ είναι πάντα κάτι διαφορετικό”.

Πως σου φαίνεται το νέο φορμάτ της Ευρωλίγκας που θα αγωνιστείς για πρώτη φορά και ποιοι είναι οι ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση;

“Σαν φίλαθλος της Ευρωλίγκας το νέο φορμάτ είναι πολύ ωραίο. Αν προσέξει κανείς όλα τα ρόστερ έχουν βάθος ειδικά οι μεγάλες ομάδες. Τώρα ανταγωνιστές μας είναι η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, η Μπάρτα, η Μπασκόνια. Δεν θα υπάρχει εύκολο ματς, όπως να πας στο Βελιγράδι. Κάθε ματς θα είναι φωτιά και μάχη”.

Έχεις συνεργαστείς και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και με τον Τσάβι Πασκουάλ, ποιες είναι οι διαφορές τους;

“Μία διαφορά μεταξύ των προπονητών είναι ότι ο Ζοτς ήταν πιο αυστηρός προπονητής, ενώ ο Πασκουάλ πιο χαλαρός και αυστηρός όταν πρέπει. Ο Ομπράντοβιτς δύσκολα θα είχε άλλο πρόσωπο μέσα στην σεζόν”.

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό του 2012 όταν και αποχώρησες με τον φετινό;

“Πλέον τώρα στην ομάδα δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες μεγάλης ηλικίας, όπως εγώ που είμαι 32 ετών, αλλά πιο πολύ νέα παιδιά”.

Θεωρείς ότι θα πρέπει να αναλάβεις έναν ρόλο ώστε να μυήσεις τους υπόλοιπους Έλληνες στην ομάδα, λόγω της εμπειρίας σου;

” Με τους νέους όπως ο Όγκαστ και ο Μήτογλου που είναι εξαιρετικά παιδιά, ίσως θα πρέπει να αναλάβω εγώ αυτόν τον ρόλο να τους μυήσω στην ομάδα. Και ο Νικ να αναλάβει αυτό τον ρόλο με τους Αμερικανούς”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags