Facebook Pixel Sportdog.gr | Άσχημα νέα για τον Σφαιρόπουλο πριν τον Παναθηναϊκό
| 2017-10-02 15:44:00

Άσχημα νέα για τον Σφαιρόπουλο πριν τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Άσχημα νέα για τον Σφαιρόπουλο πριν τον Παναθηναϊκό

Η κακοδαιμονία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός υπέστη ζημιά με τον τραυματισμό του Μπράιαν Ρόμπερτς, αφού θα χάσει το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες «καίγονται» για το δίποντο και η απουσία του έμπειρου γκαρντ είναι καταστροφική, σε ένα ματς μάλιστα, που θα γίνει χωρίς την παρουσία του κόσμου τους. 

Το κακό για τον Ολυμπιακό και τον Ρόμπερτς είναι ότι ο Αμερικάνος δεν θα λείψει μόνο από το παιχνίδι με τους «πράσινους». Η μαγνητική τομογραφία ανέφερε θλάση και απουσία μέχρι και 15 μέρες. Κάτι, που σημαίνει ότι θα χάσει και τη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Μπασκόνια.

Αλλά θα υπάρξει και συνέχεια, αφού μετά από τη θλάση, δεν είναι δυνατόν με τη μία ο παίκτης να μπει και να παίξει. Υπάρχει ο φόβος της υποτροπής και ο Ολυμπιακός, που την έχει πατήσει από τραυματισμούς, θα περιμένει μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα του Αμερικάνου πλέι-μέικερ. 

Αρα είναι πιθανό να χάσει και το δεύτερο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με την Μάλαγα, επίσης εντός έδρας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που είδε επίσης τον Σπανούλη να τραυματίζεται και τον Παπανικολάου να υποβάλλεται σε επέμβαση, εύχεται τα άσχημα κάπου εδώ να σταματήσουν... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags