Facebook Pixel Sportdog.gr | To super αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-10-05 12:42:00

To super αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
To super αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επίσημο κανάλι της διοργανώτριας αρχής ετοίμασε ένα πολύ ωραίο βίντεο με τους ερυθρόλευκους! O απίθανος χαρακτηρισμός για την ομάδα του Σφαιρόπουλου!

Αρχικά, στο αφιέρωμα ο Ολυμπιακός αναφέρεται ως «γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ την τελευταία 10ετία».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στο γεγονός πως το Final Four γίνεται στο Βελιγράδι: «Δεν έχουμε πάρει τον τίτλο μετά το 2013, οπότε θέλουμε να πάμε ξανά στο Final Four του Βελιγραδίου. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας εκεί, θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας».

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Θέλουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα φέτος, αλλά προφανώς υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει καθημερινά. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, θέληση. Να βρεθούμε ως ομάδα».

Ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο χαρακτήρα της ομάδας: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν παρατάμε ποτέ κανένα παιχνίδι. Πάντα παλεύουμε και βρίσκουμε τρόπους να επιστρέφουμε και να νικάμε»

Παράλληλα, ο «Kill Bill» ρωτήθηκε και για τον χαμένο τελικό πέρσι: «Είχαμε ξοδέψει μεγάλη ενέργεια στον ημιτελικό και ήμασταν... άδειοι στον τελικό».

Ως μεταγραφή-κλειδί χαρακτήρισε η Euroleague την προσθήκη του Κιμ Τιλί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναφέρει: «Ο Τιλί είναι πολύ αθλητικός. Προσθέσαμε αθλητικότητα, ταχύτητα και μακρινό σουτ».

«Μου είπαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια που ο ένας βοηθά τον άλλον. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που τα υπόλοιπα παιδιά με έχουν ενσωματώσει» ήταν το σχόλιο του Γάλλου φόργουορντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags